Chat with us, powered by LiveChat
Test FOB za črevesje

Test FOB za črevesje, 1 test

  • enostavno samotestiranje
  • prisotnist krvi v blatu
  • za moške in ženske nad 45 let

Na voljo: Izdelek je na zalogi
Rok uporabe najmanj do:  30.07.2021 Naročila do 14:00 (PON-ČET) bodo odpremljena še danes Ikona informacije
15.99€
Ob nakupu 3 kosov cena samo 13.99€ / kos (-12.51%)
Z nakupom pridobite 0.39€
-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322


TA - Primahome Banner

Test FOB za črevesje – hitri test za samotestiranje prisotnosti fekalno okultne krvi (FOB) v črevesju.

 

Test FOB za črevesje je specifičen imunološki hitri test za moške in ženske, stare od 45 do 75 let, na podlagi katerega je mogoče ugotoviti prisotnost krvi v blatu. Fekalna kri lahko pomeni različne motnje prebavil, vključno s prisotnostjo razjed, polipov, kolitisa, razpok in raka debelega črevesa. Omenjenih stanj ni mogoče odkriti zgolj z zunanjim fizičnim pregledom bolnika, pa tudi simptomi v večini primerov niso prisotni.

Prisotnost fekalne okultne krvi je potrebno preveriti vsaj enkrat letno pri starosti nad 45 let.

Vzrok za krvavitev v prebavilih je lahko benigna (razjeda, hemoroid, polip, razpoka) ali maligna sprememba (rak debelega črevesa). Zgodnje odkrivanje je pomembno še posebej v primeru malignih obolenj.

 

Prednosti uporabe Testa FOB za črevesje:

  • Hitri test za samotestiranje,
  • za moške iz ženske stare od 45 do 75 let,
  • zgodnje odkrivanje sprememb na prebavilih.

 

Da bi zagotovo odkrili prisotnost krvi v blatu, je potrebno vzorec blata odvzeti 3 dni zapored.

 

Navodila za uporabo: Pred izvedbo testa je potrebno zbiranje vzorcev blata. Roke si umijte z milom in jih sperite s toplo vodo. Blato zbirajte na posebnem papirju, ki je priložen (za vsak dan uporabite 1 papir). Odvijte pokrovček priložene epruvete in paličico pomočite v blato na treh različnih mestih. Vzorce blata je potrebno zbirati 3 dni zapored! Pokrov plastične epruvete z raztopino po vsakem odvzemu vzorca dobro zaprite in epruveto pretresite. Epruveto med posameznimi odvzemi vzorcev hranite v hladilniku. Pred izvedbo testa naj epruveta z odvzetimi vzorci nekaj časa stoji na sobni temperaturi. Test postavite na ravno površino in nanj kanite 6 kapljic vzorca iz epruvete. Po 10 minutah odčitajte rezultat.

 

Vsebina: 1 vrečka iz aluminija, ki vsebuje: 1 test za odkrivanje prisotnosti fekalno okultne krvi (FOB) v črevesju in 1 sušilno vrečko, 1 brizgalko, ki vsebuje 2 ml ekstrakcijske raztopine v zaščitni plastični vrečki, 3 papirnate trakove za odvzem vzorcev in 1 navodila za uporabo.

 

Opozorilo: Rezultati testiranja so uporabni kot prvi korak pri ugotavljanju določenega parametra in niso namenjeni diagnosticiranju.

 

-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322

Podobni izdelki
Copyright © 2012 - 2020 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani