Chat with us, powered by LiveChat
Čaj za jetra in žolčnik

Čaj za jetra in žolčnik, 20x1,5 g

  • za jetra
  • za žolčnik
  • kar 31% listov regrata 

Izdelka ni na zalogi
2.99€
Z nakupom pridobite 0.08€
-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322


Čaj za jetra in žolčnik - s kar 31% listov regrata. 

 

Čaj za jetra in žolčnik sestavlja mešanica 5 naravnih zelišč.

 

Navadni regrat (Taraxacum officinale) je trajnica, ki jo najdemo na travnikih po vsej Sloveniji. Prepoznamo ga po nazobčanih in podolgovatih listih ter steblih, bogatih z mlečkom. Cvetovi regrata so rumeno obarvani, ko odcvetijo, pa iz njih nastane regratova lučka.

Kopriva (Urtica dioica) je trajnica, ki jo prav tako kot regrat, najdemo po travnikih po vsej Sloveniji. Listi koprive so pokriti z dlačicami, ki vsebujejo strup, le-ta pa nas ob stiku opeče. Rastlino so v različne namene uporabljali že Stari Egipčani. Iz nje danes pripravljamo juhe, omake in solate.

Navadni rman (Achillea millefolium) je rastlina iz družine nebinovk z značilnimi belo obarvanimi cvetovi. Uspeva na travnikih, zlasti tistih ob gozdovih. Svoje znanstveno ime je dobil po grškemu junaku Ahilu, ki naj bi z rmanom pomagal svojim poškodovanim vojščakom.

Njivska preslica (Equisetum arvense) je trajnica, iz katere se tradicionalno pripravljajo čaj, tinktura in obkladki. 

Navadni rožmarin (Rosmarinus officinalis) je grm iz družine usnjatic, ki lahko v višino doseže do 2 metra. V različne namene se uporabljajo sveži in posušeni listi rožmarina.

 

Prednosti uporabe Čaja za jetra in žolčnik:

  • Vsebuje 5 naravnih zelišč,
  • vsebuje 31% regratovih listov in 9% regratovih korenin,
  • prijeten okus in aroma,
  • enostaven način priprave.

 

Nasvet za uporabo: Čajno vrečko prelijte z 0,25 l vrele vode in pustite namakati 5 -10 minut. Ne sem se prevrevati. Pijte nesladkan čaj 3x dnevno, po jedi. 
Sestavine: Listi regrata (31%), korenina regrata (9%), listi koprive, navadni rman (16%), njivska preslica (15%), listi rožmarina.
Neto količina: 30 g


Opozorilo: Čajna mešanica ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne sme se uživati pri motnjah delovanja jeter, žolčnika ali v primeru zlatenice. Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let. Shranjujte na suhem. 

 

-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322

Podobni izdelki
Copyright © 2012 - 2020 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani