Chat with us, powered by LiveChat
Olje divjega origana
-10%

Oregamol Forte, 30 ml - olje divjega origana

  • ​78,20% naravnega karvakrola
  • dihala in prebava
  • prehransko dopolnilo

Na voljo: Izdelek je na zalogi
Rok uporabe najmanj do:  31.03.2022 Naročila do 14:00 (PON-ČET) bodo odpremljena še danes Ikona informacije
Posebna cena:17.99€
Stara cena:19.99€
Prihranek:2.00€
Ob nakupu 2 kosov cena samo 16.99€ / kos (-15.01%) Ob nakupu 3 kosov cena samo 15.99€ / kos (-20.01%)
Z nakupom pridobite 0.49€
-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322


GRATIS19 - VA 25.9. & 26.9 Banner

OREGAMOL forte - ekstra močno origanovo olje.

 

Oregamol forte je olje divjega origana, pridelanega iz 100% izvlečka origanovih listov z vsebnostjo 78,20% naravnega karvakrola. Origanovo olje je eden najmočnejših naravnih izvlečkov iz narave. Njegova uporaba je znana že več kot tisoč let in je bila dobro poznana ter čaščena že v starodavnem Egiptu.

Origanovo olje ali olje divjega origana je prehransko dopolnilo, ki se ga pridobiva iz 100% naravno čistega divjega origana. Rastlina spada v družino ustnatic – Labiatae, ki uspevajo na nadmorski višini od 1500 m dalje. Ne gre za podobno začimbo, ki se jo uporablja v vsakodnevni prehrani. Zaradi visoke vsebnosti Karvakrola je mešano s 100% hladno stiskanim olivnim oljem.

 

Origanovo olje blagovne znamke FutuNatura je eno izmed redkih, ki ima izmerjeno količino karvakrolov in zagotavlja edinstveno kvaliteto izdelka.

 

Origanovo olje naravno podpira:

  • delovanje žolčnika, 
  • prebavo,
  • zgornja dihala (se lahko uporablja tudi za inhaliranje),
  • imunsko odpornost.

 

Origanovo olje lahko v mešanici z oljčnim oljem nanašamo na kožo. Nekaj kapljic lahko dodamo v šampon. Uporabi se ga lahko tudi za čiščenje različnih površin v domačem gospodinjstvu.

 

Sestavine: oljčno olje - ekstra deviško, olje origana (Origanum vulgare) standardizirana vsebnost karvakrolov (78,2%). V steklenički je 20% olja divjega origana. To predstavlja 24,24 mg na 5 kapljic in 48,50 mg Karvakrola na 10 kapljic proizvoda.

Priporočen dnevni odmerek: 5 kapljic, 1-2 krat na dan. Uporabite razredčeno z 5 ml olja ali sokom.

Neto količina: 30 ml

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Uživanje ni priporočljivo za nosečnice, doječe matere in otroke, kot tudi za osebe, ki imajo prebavne bolezni ali so preobčutljive na katero izmed sestavin v pripravku. Olje divjega origana ne uporabljajte na genitalijah in anusu. Oralno uživanje lahko izzove kratkotrajni povečan utrip srca, podobno kot če bi zaužili pekočo ali začinjeno hrano. V primeru, da olje pride v stik z očmi, obvezno oči takoj sperite s čim večjo količine vode.

Shranjevanje: Hranite hermetično zaprto na sobni temperaturi v suhem prostoru, izven dosega majhnih otrok. Zaščitite pred vlago in neposredno sončno svetlobo. Zaradi naravnih sestavin se lahko barva, aroma in okus vsake serije razlikujejo, to ne vpliva na kakovost.

 

-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322

Podobni izdelki
Copyright © 2012 - 2020 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani