Chat with us, powered by LiveChat
SPOLNOST IN PLODNOST
Test moške plodnosti
 • visoko zanesljiv
 • test števila spermijev
 • rezultati v 5 minutah
Izdelek je NA ZALOGI
Uporabno najmanj do:  19.06.2023
Odprema danes!
-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322

Dobroimetje
Z nakupom pridobite 0.70€
Ugodnosti
Brezplačna dostava nad 35 €
 • O izdelku

  Test števila spermijev za domačo uporabo – priročno in diskretno.

   

  Neplodnost prizadene približno 10-15% parov v rodni dobi in v kar 40-50% primerih do neplodnosti pride zaradi težav s spermo. Test moške plodnosti omogoča, da lahko ugotovimo, ali je količina spermijev v vzorcu normalna ali nižja kot običajno. Normalna količina spermijev je namreč povezana z boljšo možnostjo oploditve oz. zanositve.

  Po podatkih svetovne zdravstvene organizacije mora 1 mililiter ejakulanta (sperme) povprečnega zdravega moškega vsebovati 20.000.000 spermijev. Edinstven Kiwu Wuki test moške plodnosti omogoča, da lahko hitro in diskretno preverimo, ali je naša koncentracija sperme enaka, manjša ali večja od 20 milijonov spermijev na mililiter. 

  Preskus je namenjen za kvalitativno ugotavljanje števila semenčic v ejakulantu, kar pomeni, da s testom ugotavljamo, ali je število spermijev dovolj visoko za oploditev v primeru ženske ovulacije. Pri nizkem številu spermijev je oploditev namreč manj verjetna.

   

  Kiwu Wuki test moške plodnosti je zasnovan tako, da testira količino (število) semenčic v spermi.

   

  Pozitiven rezultat količine spermijev je dober znak, vendar to še ni dokaz za plodnost. Nizka količina spermijev je sicer eden najpogostejših razlogov za težave z oploditvijo, toda obstaja še veliko razlogov za neplodnost, kot npr. mobilnost, kakovost ali oblika spermijev. Na kakovost sperme močno vpliva naše fizično in psihično stanje, stres, prehrana, vročina, spremembe v načinu življenja, kajenje itd.

  Negativen rezultat še ni nujno slaba novica, saj vam prihrani čas, ko že dlje časa brez učinka poskušate spočeti otroka in se ne odločite za zdravljenje. V primeru negativnega rezultata priporočamo, da obiščete zdravnika, ki vam bo svetoval, kako lahko izboljšate količino in kakovost sperme. Priporočamo vam tudi uživanje izdelka BlueFertil  za izboljšanje kakovosti sperme, plodnosti in potence.

   

  Komplet za testiranje kakovosti sperme (Kolorimetrična metoda) vsebuje posebno membrano iz steklenih vlaken z visoko absorpcijsko kapaciteto in velikostjo por mnjšo od 0,5 mikronov, ki služi za filtriranje semena. Spermiji se ujamejo na prvo plast te membrane. Barvna indikacijska tekočina hitro obarva spermo in temnejša kot je barva, večje je število spermijev na membranskem filtru. S primerjavo referenčne barve na testni kaseti (polje B) boste ugotovili, ali je barva vzorca (polje A) svetlejša, enaka ali temnejša.

 • Uporaba

  Navodila za uporabo: Podrobnejša navodila in natančen postopek uporabe testa boste našli v pakiranju.

  Pomembno: Pred testiranjem je pomembno, da prekinete s spolnimi aktivnostmi za 3 do 7 dni, saj bo to zagotovilo, da bo količina in kakovost sperme dovolj visoka in test lahko natančno zazna število semenčic. Ko se odločite za testiranje, pri masturbaciji poskrbite, da shranite spermo direktno v zbirni lonček. 

 • Sestavine

  Vsebina: testna kaseta, kapalka, modra plastenka za barvilom, roza plastenka z raztopinom, posodica, navodilo. 

 • Opozorila

  Opozorila: Pred uporabo preberite navodila. Shranjevati na suhem, pri temperaturi 2-30°C. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Modro barvilo ni namenjeno uživanju, je toksično, draži kožo, oči in dihala. Izgoibajte se kakršnemu koli kontaktu s konico modre plastenke, da se izognete možnosti kontaminacije. Test je treba opraviti pri temperaturi največ 20-30°C. Testi in posodice so namenjene enkratni uporabi, zato jih po uporabi zavrzite. Zaščitite pred mrazom. Pred testiranjem se mora moški vzdržati kakršne koli spolne aktivnosti najmanj 3 dni, vendar ne dlje kot 7 dni. Ne uporabljajte po izteku roka uporabe. Test služi za enkratno uporabo. 

Copyright © 2012 - 2022 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani