Chat with us, powered by LiveChat
Test nosečnosti, 5 trakov
 • hitro samotestiranje
 • natančnost 10 mIU/ml
 • 5 testnih trakov v paketu
Izdelek je NA ZALOGI
Uporabno najmanj do:  24.06.2024
Odprema danes!
-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322

Dobroimetje
Z nakupom pridobite 0.14€
Ugodnosti
Brezplačna dostava nad 35 €
VIKEND AKCIJA - Izkoristite brezplačno poštnino pri vsakem nakupu nad 19€.
 • O izdelku

  Test nosečnosti - Hiter test za ugotavljanje zgodnje nosečnosti.

   

  Kiwu Wuki test nosečnosti je urinski test v obliki traku, z izjemno občutljivostjo 10 mIU/ml. Uporablja se za odkrivanje prisotnosti nosečniškega hormona (HCG).

  Humani horionski gonadotropin (HCG) je glikoproteinski hormon, ki ga proizvajajo celice, ki tvorijo posteljico in je v urinu prisoten kmalu po oploditvi jajčeca. Njegova prisotnost v urinu se v primeru oploditve bistveno poveča, zato predstavlja tudi znak nosečnosti.

   

  Test za enkratno samotestiranje zazna nosečnost že prvi dan po pričakovani menstruaciji.

 • Uporaba

  Napotki za uporabo:

  1. Testni trak in vzorec urina morata biti segreta na sobno temperaturo. Embalaže testnega traku ne odpirajte, dokler niste pripravljeni na opravljanje testa.

  2. Vzemite testni trak iz zaščitne embalaže in pazite, da ne pride v stik z vlago. Na testni trak lahko zabeležite kontrolno številko ali ime testirane osebe.

  3. Testni trak potopite v vzorec urina v smeri puščice največ do oznake MAX za približno 20 sekund (vendar ne manj kot 15 sekund). Nato trak položite na nevpojno čisto površino. Če potopljeni trak v urinu ne preseže oznake MAX, ga lahko pustite tudi v vzorcu. Za vsak vzorec uporabite nov test nosečnosti.

  4. Počakajte, da se na traku pojavi roza črta. Kako hitro se bo rezultat pokazal, je odvisno od količine HCG hormona v urinu, lahko je to že v 60 sekundah. V vsakem primeru morate na rezultat počakati 5 minut, saj je šele takrat rezultat gotov. Testa nosečnosti ne morete več vrednotiti po več kot 10 minutah.


  Vrednotenje rezultatov testa nosečnosti:

  POZITIVEN TEST: Na testnem traku se pojavita dve ločeni roza črti – ena v testnem in ena v kontrolnem področju. Pomeni, da ste noseči.

  NEGATIVEN TEST: Na testnem traku se pojavi le ena roza črta in sicer v kontrolnem področju. Na testnem področju ni roza črte. Pomeni, da niste noseči.

  NEVELJAVEN TEST: Test nosečnosti je neveljaven, če se v 5 minutah v kontrolnem področju ne pojavi roza črta. V tem primeru test ni uspel ali pa je bil narobe izveden. Ponovno preverite navodila za uporabo in ponovite postopek z novim testnim trakom.

   

Copyright © 2012 - 2022 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani