Chat with us, powered by LiveChat
Test sperme - moška plodnost
-11%

Test sperme - moška plodnost, 1 test

  • enostavno samotestiranje
  • koncentracija semenčic
  • diskretna uporaba

Izdelka ni na zalogi
Posebna cena:16.99€
Stara cena:18.99€
Prihranek:2.00€
Z nakupom pridobite 0.42€
-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322


Test sperme – enostavno in zanesljivo samotestiranje moške plodnosti.

 

Test sperme posamezniku omogoča, da hitro in enostavno ugotovi, ali je število semenčic v spermi oz. semenski tekočini nad ali pod minimalnim standardom. Test pokaže ali je koncentracija semenčic v spermi večja ali manjša od 15 milijonov / ml – to je raven nad katero naj bi bila koncentracija semenčic, da se lahko pričakuje spočetje s spolnim odnosom, seveda v odvisnosti od ostalih dejavnikov. 

Moška neplodnost je vse pogosteje prisotna težava v sodobnem svetu, pogosto pa jo povezujemo s slabšo kvaliteto ali s popolno odsotnostjo semenčic v semenski tekočini. Test sperme je primeren za moške, ki želijo preveriti koncentracijo semenčic v svoji semenski tekočini oz. spermi. Samotestiranje je tako izvedeno na povsem diskreten način, ki uporabniku vzame le nekaj minut.

 

Prednosti uporabe Testa sperme:

  • enostavno in zanesljivo samotestiranje,
  • zagotovljena diskretnost pri samotestiranju,
  • hitra izvedba.

 

Vsebina: 1 aluminijasta vrečka, ki vsebuje 1 kaseto za testiranje sperme, 1 vrečko s sušilnim sredstvom in 1 pipeto; 1 stekleničko s kapalko, ki vsebuje 3 ml raztopine za obarvanje; 1 stekleničko s kapalko, ki vsebuje 3 ml raztopine za izpiranje, 1 zbiralna posodica, 1 navodila za uporabo. 

 

Opozorilo: Test sperme je biokemijska analiza za in vitro kvalitativno oceno koncentracije semenčic v človeški spermi – kot dodatna pomoč pri kliničnem diagnosticiranju neplodnosti in/ali načrtovanju nosečnosti, s samoocenitvijo koncentracije semenčic nad ali pod zahtevano koncentracijo za uspešno zanositev. Namenjen je kot predhodni test in o večkratnih negativnih rezultatih se je treba posvetovati z zdravnikom ali medicinskim strokovnjakom. 

 

-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322

Podobni izdelki
Copyright © 2012 - 2020 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani