Chat with us, powered by LiveChat
Test za infekcijo sečil
-35%

Test za infekcijo sečil, 3 testi

  • enostavno samotestiranje
  • 3 testi v pakiranju
  • hitri in zanesljivi rezultati

Na voljo: Izdelek je na zalogi
Rok uporabe najmanj do:  31.08.2020 Naročila do 14:00 (PON-ČET) bodo odpremljena še danes Ikona informacije
Posebna cena:10.99€
Stara cena:16.99€
Prihranek:6.00€
Ob nakupu 2 kosov cena samo 9.99€ / kos (-41.20%)
Z nakupom pridobite 0.27€
-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322


Test za infekcijo sečil – na preprost način preverite prisotnost infekcije sečil v vašem telesu.

 

Test za infekcijo sečil je namenjen vsem ljudem, ki občasno ali pogosto trpijo zaradi motenj v urinarnem traktu. Infekcije sečil so najpogostejša zdravstvena težava, ki se pojavi na sečilih ter lahko prizadene sečnico, sečevod, mehur in ledvice. Z infekcijo sečil se lahko srečajo ženske, moški in otroci, zaradi krajše sečnice pa je ta še posebej pogosta pri ženskah. Ogroženi so tudi starejši moški, zlasti tisti s povečano prostato, ki ovira normalen pretok urina.

Test prikaže prisotnost levkocitov, krvi, nitritov in beljakovin v urinu ter tako potrdi ali ovrže prisotnost infekcije sečil. Testni trak po reakciji z urinom spremeni barvo.

Pri zdravih ljudeh je urin sterilen, kar pomeni, da ne vsebuje mikroorganzmov. Eden najboljših načinov, kako ohraniti urin sterilen, je praznjenje sečnega mehurja v rednih časovnih presledkih.

Infekcija sečil se prične v sečnici in se nato lahko razširi po sečilih navzgor, doseže lahko tudi ledvice. Simptomi infekcije sečil se razlikujejo od posameznika do posameznika, običajno pa se pojavita pekoč občutek pri praznjenju sečnega mehurja in močna potreba po uriniranju. Urin je lahko moten, ima pa tudi neprijeten in močan vonj.

 

Prednosti uporabe Testa za infekcijo sečil:

  • Hiter in enostaven način preverjanja prisotnosti infekcije sečil,
  • zanesljivi rezultati.

 

Navodila za uporabo: Za izvedbo testa je najbolje uporabiti vzorec prvega jutranjega urina, ki je najbolj koncentriran. Zadostno količino urina zberite v priloženo plastično posodico. Iz aluminijaste vrečke vzemite testni trak, pri čemer se ne dotikajte testnih polj. Testni trak pomočite v vzorec urina (vsa 4 testna polja morajo biti v urin potopljena 1-2 sekundi). Trak vodoravno položite na aluminijasto vrečko in počakajte 2 minuti. Po preteklem času odčitajte rezultat.

 

Vsebina: 3 zaprte aluminijaste vrečke, ki vsebujejo: 1 trak za testiranje infekcije sečil in 1 vrečko za sušenje, 3 plastične kozarčke za vzorčenje urina, 1 barvni diagram in 1 navodila za uporabo.

 

Opozorilo: Rezultati testiranja so uporabni kot prvi korak pri ugotavljanju določenega parametra in niso namenjeni diagnosticiranju.

 

-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322

Podobni izdelki
Copyright © 2012 - 2020 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani