Chat with us, powered by LiveChat
Test za menopavzo

Test za menopavzo, 2 testa

  • enostavno samotestiranje
  • ugotavljanje raveni FSH
  • hiter in zanesljiv

Na voljo: Izdelek je na zalogi
Rok uporabe najmanj do:  30.11.2021 Naročila do 14:00 (PON-ČET) bodo odpremljena še danes Ikona informacije
16.99€
Z nakupom pridobite 0.42€
-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322


TA - Vse mora ven Banner

Test za menopavzo – hiter in zanesljiv test, primeren tudi za domačo uporabo.

 

Test za menopavzo deluje na podlagi preverjanja koncentracije FSH hormona v urinu. FSH ali folikel stimulirajoči hormon je hormon, katerega vrednost se v obdobju menopavze poviša.

Pozitiven test za menopavzo pomeni, da je raven FSH enaka ali višja od 25 mIU / ml, kar pomeni, da je pri ženski nastopilo obdobje menopavze. Menopavza je povsem naraven biološki proces, definirana pa je kot prekinitev menstruacije (kadar je zadnja menstruacija nastopila pred 12 meseci). Ta biološka sprememba nastane postopoma, naznanja pa jo obdobje perimenopavze (končuje se obdobje menstrualnih ciklov), zato bi lahko bil test pozitiven tudi v obdobju perimenopavze.

 

Menopavza se običajno pojavi pri povprečni starosti 51 let oziroma med 45 in 55 let, odvisno od posameznice. Zavedanje, da smo vstopili v obdobje menopavze, nam omogoča sprejem ustreznih preventivnih ukrepov za ohranjanje pravilnega ravnovesja hormonov in zdravega načina življenja.

 

Prednosti uporabe Testa za menopavzo:

  • Hiter in zanesljiv test za domačo uporabo,
  • pravočasen sprejem preventivnih ukrepov za ohranjanje zdravega življenjskega sloga.

 

Navodila za uporabo: Testno napravo previdno odstranite iz zaščitnega ovoja. Modri delček na testni napravi potisnite v smeri puščice. Napravo obrnite tako, da bo stran z okencem obrnjena proti vam. Absorbentni del testne naprave izpostavite neposrednemu toku urina za vsaj 10 sekund. V kolikor vam je tako lažje, lahko urin najprej zberete v plastični posodici. Modri delček sedaj potisnite nazaj, da bo vzorec urina prišel v stik s specifičnimi reagenti. Testno napravo položite na suho in ravno površino, obrnjena naj bo navzgor. Odčitajte rezultat.

 

Vsebina: 2 aluminijasti vrečki, ki vsebujeta: 1 napravo testa za menopavzo FSH in 1 vrečko za sušenje; 1 navodila za uporabo.

 

Opozorilo: Rezultati testiranja so uporabni kot prvi korak pri ugotavljanju določenega parametra in niso namenjeni diagnosticiranju.

 

-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322

Podobni izdelki
Copyright © 2012 - 2020 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani