Chat with us, powered by LiveChat
Serrapeptase encim kapsule
-8%

Serrapeptase encim, 60+15 kapsul

  • 15 gratis kapsul
  • podpora pri razgradnji beljakovin
  • prehransko dopolnilo

Izdelka ni na zalogi
Posebna cena:59.90€
Stara cena:64.90€
Prihranek:5.00€
Z nakupom pridobite 1.64€
-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322


Serrapeptase - encim za razgraditev beljakovin v telesu.

 

Kanadski Enerex se uvršča med najboljše ponudnike prehranskih dopolnil na svetu. Enerexovi proizvodi so plod natančnih in dolgotrajnih zdravstvenih raziskav, kar jim zagotavlja najvišjo kakovost in učinkovitost.

Serrapeptase je narejen iz encima, ki odpravlja blokade v telesu, katere ovirajo vašo naravno sposobnost regeneracije.

 

Kaj je Serrapeptase encim?

Serrapeptase izhaja iz kontrolirano pridobljenih zdravih bakterij imenovanih Serratia marcescens sp. E-15. Serrapeptase je vrsta encima, ki se absorbira neposredno iz vašega črevesja v krvni obtok in zato po zaužitju kapsule encime hitro dostavi po telesu. Posebej oblikovana kapsula je narejena tako, da občutljivi encimi ostanejo v prvotni formuli vse do tankega črevesa v katerem se absorbira v telo.

 

Kako deluje Serrapeptase encim?

Serrapeptase pomaga razgraditi beljakovine v telesu.

 

Vsebina: 60 veg. kapsul. + 15 gratis kapsul 

Aktivne sestavine (na 1 kapsulo): Serrapeptase (Serratiopeptidase, Serratia marcescens (E-15) s popolnimi celicami) 120.000 SU. 60 mg.

Ostale sestavine: rjava riževa moka, magnezijev stearat, gelan gumi, hipromeloza (kompleks iz vegetarijanske celuloze DRcaps = kapsule z zakasnjenim sproščanjem).

Drugih sestavin ni dodanih tej formuli. Ne vsebuje konzervansev, barvil, arom, dodanega sladkorja, škroba, mlečnih izdelkov, soli, žita, glutena in kvasa.

Priporočen dnevni vnos: 1-2 kapsuli na dan, na prazen želodec ali po navodilih zdravnika. Priporočamo s polnim kozarcem vode na tešče, 30 minut pred obrokom ali 2 uri po obroku ali po navodilu zdravnika - zdravstvenega delavca.

Neto količina: 36,60 g.

 

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Ni priporočljivo za otroke do 14 let, nosečnice in doječe matere.

Hranite v temnem in hladnem prostoru. 

Enerex uporablja PETE (brez bisfenol-A) plastične embalaže s termoplastično polimerno smolo. PETE plastike zagotavlja vrhunsko vlago in kisik za shranjevanje in ohranjanje prehranskih dopolnil.

 

-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322

Podobni izdelki
Copyright © 2012 - 2020 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani