Chat with us, powered by LiveChat
Test za C-reaktivni protein

Test za C-reaktivni protein CRP, 1 test

  • enostavno samotestiranje
  • bakterijske okužbe
  • virusne okužbe

Na voljo: Izdelek je na zalogi
Rok uporabe najmanj do:  30.07.2021 Naročila do 14:00 (PON-ČET) bodo odpremljena še danes Ikona informacije
17.99€
Z nakupom pridobite 0.44€
-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322


TA - Primahome Banner

Test za C-reaktivni protein – namenjen vsem, ki menijo, da se soočajo z okužbo.

 

Test za C-reaktivni protein je namenjen samotestiranju z namenom odkrivanja ravni C-reaktivnih proteinov v krvi. C-reaktivni protein ali CRP je nespecifični marker, ki ga v večini proizvajajo jetra, uporablja pa se za diagnosticiranje nalezljivih bakterijskih okužb. Pravimo mu tudi označevalec vnetja, saj se pri akutnem vnetju vrednost CRP-ja v krvi dvigne. Vrednost CRP v krvi ostane zvišana tudi več dni po prenehanju okužbe. Pri bakterijskih okužbah je koncentracija CRP ponavadi zvišana, nizka pa ostane pri virusnih okužbah.

Kadar gre za blago vnetje ali virusno okužbo je vrednost CRP med 10 in 40 mg/l, pri aktivnih vnetjih in bakterijskih okužbah pa lahko vrednost CRP sega od 40 pa vse tja do 200 mg/l. Normalna vrednost CRP v krvi znaša do 5 mg/l krvi.

 

Prednosti uporabe Testa za C-reaktivni protein:

  • Enostavno in hitro preverjanje prisotnosti vnetja ali okužbe v telesu,
  • omogoča samotestiranje.

 

Navodila za uporabo: Najprej si umijte roke z uporabo mila in tople vode. Odprite vialo tako, da odvijete bel pokrovček. Pazljivo in brez vlečenja zavrtite zaščitno kapico lancete, izvlecite in zavrzite kapico, nato pa se z uporabo lancete zbodite v blazinico prsta. Kri zberite v priloženo pipeto in jo prenesite v vialo z razredčilom. Ponovno namestite pokrovček na vialo in dobro pretresite. 4 kapljice razredčenega vzorca iz viale prenesite na testno napravo. Počakajte 5 minut in nato odčitajte rezultate. Z dezinfekcijsko blazinico si razkužite vbodno mesto.

 

Vsebina: 1 zaprta aluminijasta vrečka, ki vsebuje: 1 napravo za testiranje C-reaktivnega proteina, 1 plastično pipeto in 1 vrečko s sredstvom za sušenje, 1 kapalko s 3 ml redčila Testa C-reaktivnega proteina, 2 sterilni lanceti za vzorčenje krvi, 1 dezinfekcijsko blazinico, 1 navodila za uporabo.

 

Opozorilo: Rezultati testiranja so uporabni kot prvi korak pri ugotavljanju določenega parametra in niso namenjeni diagnosticiranju.

 

-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322

Podobni izdelki
Copyright © 2012 - 2020 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani