Chat with us, powered by LiveChat
Test za holesterol
-7%

Test za holesterol, 2 testa

  • enostavno samotestiranje
  • nivo holesterola
  • preventivni test

Na voljo: Izdelek je na zalogi
Rok uporabe najmanj do:  30.12.2021 Naročila do 14:00 (PON-ČET) bodo odpremljena še danes Ikona informacije
Posebna cena:13.99€
Stara cena:14.99€
Prihranek:1.00€
Ob nakupu 2 kosov cena samo 12.99€ / kos (-13.34%)
Z nakupom pridobite 0.34€
-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322


Teden poletne odprodaje Banner

Test za holesterol – na enostaven način preverite koncentracijo holesterola v krvi.

 

Test za holesterol je namenjen vsem ljudem, še posebej tistim, ki se srečujejo s srčno-žilnimi obolenji. Holesterol je voskasta snov, ki jo najdemo v čisto vseh telesnih tkivih ter je nujno potreben pri izgradnji celičnih membran, nevronov in hormonov. Proizvajajo ga jetra, nekaj pa ga pridobimo tudi iz prehrane.

Normalna raven skupnega holesterola znaša manj kot 5mmol/l krvi, v primeru višje ravni pa se poveča tveganje za srčni infarkt in aterosklerozo.

 

Test temelji na reakciji holesterol esteraze / holesterol oksidaze / peroksidaze / kromogena. Intenziteta barve, ki se pojavi kot posledica reakcije, je sorazmerna koncentraciji holesterola v krvi.

 

Prednosti uporabe Testa za holesterol:

  • Enostaven način preverjanja koncentracije holesterola v krvi,
  • primeren za vse ljudi,
  • odlično orodje za spremljanje lastnega zdravstvenega stanja.

 

Navodila za uporabo: S toplo vodo si umijte roke in jih temeljito osušite. Izbrano roko poskušajte z drgnjenjem segreti. Pripravite si test, ne da bi se pri tem dotaknili zelenega (reaktivnega) območja. Primite lanceto in previdno zavrtite zaščitno kapico, nato kapico izvlecite in odložite. Z lanceto se zbodite v prst in z drugo roko pritiskajte, da se oblikuje večja kapljica krvi. Kapljico krvi nanesite na testni trak in sicer na zeleno območje, ki je označeno s puščico. Počakajte 40 sekund, nato preglejte vzorec in odčitajte rezultat.


Vsebina: 2 zaprti aluminijasti vrečki, vsaka vsebuje: 1 trak za test holesterola, 1 primerjalno kartico, 2 sterilni lanceti za vzorce krvi in 1 navodila za uporabo.

 

Opozorilo: Rezultati testiranja so uporabni kot prvi korak pri ugotavljanju določenega parametra in niso namenjeni diagnosticiranju.

 

-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322

Podobni izdelki
Copyright © 2012 - 2020 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani