Chat with us, powered by LiveChat
Test za prostato

Test za prostato, 1 test

  • enostavno samotestiranje
  • za moške nad 45 let
  • ugotavljanje povečane prostate

Na voljo: Izdelek je na zalogi
Rok uporabe najmanj do:  28.02.2022 Naročila do 14:00 (PON-ČET) bodo odpremljena še danes Ikona informacije
18.99€
Z nakupom pridobite 0.47€
-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322


Test za prostato – hitro in enostavno razkriva fiziološke spremembe na prostati.

 

Test za prostato je še posebej primeren za moške, stare od 45 do 75 let, saj se prav v tem starostnem obdobju pogosto srečajo s težavami, kot je zmanjšan curek urina, uriniranje pa traja dlje časa kot običajno.

Prostatični specifični antigen je protein, ki ga izloča prostata (spolna žleza, ki leži pod mehurjem). Del tega proteina se nahaja v krvi, zato lahko z njegovim diagnosticiranjem razkrijemo fiziološko stanje prostate.

Vrednost, ki je višja od normalne, nakazuje na hipertrofijo prostate – povečano prostato. Ta je lahko benigna in se pojavi kot posledica prostatitisa, lahko pa je tudi maligna.

 

Z uporabo testa za prostato preverimo raven prostatičnega specifičnega antigena v krvi. Preverjanje vrednosti prostatičnega specifičnega antigena v krvi je odličen način za seznanitev s stanjem prostate. V primeru rakastih obolenj je zgodnje odkrivanje ključnega pomena za uspešno zdravljenje.

 

Prednosti uporabe Testa za prostato:

  • Hitro in enostavno razkriva fiziološke spremembe na prostati,
  • idealen za moške, stare od 45 do 75 let,
  • omogoča zgodnje odkrivanje sprememb na prostati.

 

Navodila za uporabo: Z uporabo mila in tople vode si umijte roke. Iz embalaže vzemite testno kaseto in pipeto. Previdno primite lanceto in zavrtite zaščitno kapo, nato kapo izvlecite in odložite. Z lanceto se zbodite v blazinico prsta in zberite kri v pipeto, s pomočjo katere nato kri prenesite na testno kaseto. Kri naj se razporedi po celotni površini, nato pa nanjo dodajte 5 kapljic priloženega razredčila. Po 10 minutah odčitajte rezultat.

 

Vsebina: 1 zaprta aluminijasta vrečka, ki vsebuje: 1 test za prostato,1 plastično pipeto in 1 vrečko sušilnega sredstva, 1 kapalko z 1 ml razredčila, 2 sterilni lanceti za vzorčenje krvi, 1 dezinfekcijsko blazinico in 1 navodila za uporabo.

 

Opozorilo: Rezultati testiranja so uporabni kot prvi korak pri ugotavljanju določenega parametra in niso namenjeni diagnosticiranju.

 

-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322

Podobni izdelki
Copyright © 2012 - 2020 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani