Chat with us, powered by LiveChat
MASKE ZA ODRASLE
Zaščitne maske FFP2
 • za enkratno uporabo
 • 4-slojne maske
 • zaščita pred delci
Izdelek je NA ZALOGI
Odprema danes!
-+

Ali pokličite in naročite na 018 284 895

Dobroimetje
Z nakupom pridobite 0.36€
Ugodnosti
Brezplačna dostava nad 35 €
 • O izdelku

  FFP2 zaščitne maske za enkratno uporabo - v beli barvi.

   

  Maske so postale del našega vsakdanjika. Njihova uporaba je še posebej pomembna v zaprtih prostorih ali kadar ni mogoče vzdrževati priporočene varnostne razdalje.

  Zaščitne maske FFP2 prekrijejo nos in usta in s tem zmanjšujejo širjenje kapljic sline uporabnika, ki nastanejo ob kašljanju, kihanju, govorjenju in tudi dihanju, s čimer se lahko prepreči, da bi te kapljice dosegale druge osebe oz. predmete v bližini. Hkrati pa maska varuje tudi uporabnika pred vdihavanjem aerosolov, kapljic in majhnih trdih delcev.

  Maskam so priloženi tudi plastični nastavki, ki so namenjeni razbremenitvi ušes, zato bo nošenje veliko udobnejše, predvsem v primeru dolgotrajne uporabe.

  Ste vedeli, da se v povprečju vsake 4 minute dotaknemo svojega obraza? Z nošenjem polobrazne maske si zagotovite tudi zaščito pred nenamernimi in podzavestnimi dotiki obraza z neumitimi rokami.

   

  Maske z nastavki, ki poskrbijo za večje udobje med nošenjem.

   

  Izdelek je osebna varovalna oprema po uredbi (EU) 2016/425 oz. po harmoniziranem evropskem standardu, ki je sprejet tudi v Sloveniji kot SIST EN 149:2001+A1:2009 (oprema za varovanje dihal - polobrazne maske za zaščito pred delci). 

  Ta standard določa 3 razrede učinkovitosti filtrov za maske. Učinkovitost se oceni s hitrostjo filtracije, pa tudi s stopnjo puščanja okoli robov. 

  Zaščitne maske blagovne znamke Dongmeng spadajo v razred FFP2, s stopnjo učinkovitosti filtracije ≥97%. Imajo tudi oznako “NR” (non reusable), kar pomeni, da je namenjena za enkratno uporabo (max 8 ur nošenja) in se ne sme ponovno uporabiti.

   

  Izjava EU o skladnosti:

   

  Navodila za uporabo:

 • Uporaba

  Pred uporabo preverite, da filtrirna polmaska, vključno z vsemi komponentami, nima lukenj, razpok ali drugih poškodb. Če ste odkrili poškodbe, MASKE NE UPORABLJAJTE in uporabite novo. Preden vstopite na kontaminirano območje, se prepričajte, da je maska primerna za tako okolje.

   

  Navodila za uporabo: 

  1. Preden si nadenete masko, temeljito umijte in razkužite roke.

  2. Raztegnite masko in jo obrnite tako, da je nosna sponka na zgornji strani maske.

  3. Povlecite ušesni zanki in položite spodnji del maske na čeljust, da pokrijete nos in usta.

  4. Ušesni zanki zataknite za ušesa in jih prilagodite tako, da se maska ​​enakomerno prilega na obeh straneh.

  5. Po želji lahko uporabite priložen nastavljiv nastavek za zanki, s katerim razbremenite ušesa. 

  6. S prsti pritisnite nosno sponko (začnite na sredini in nadaljujte proti stranem obraza) in pritiskajte / oblikujte toliko časa, dokler se kovinska sponka ne bo popolnoma prilegala obliki vašega nosu. 

  7. Naredite test prileganja maske: previdno pokrijte masko z obema rokama, brez da se premakne. Močno izdihnite. Če čutite, da v predelu nosu uhaja zrak, ponovno nastavite nosno sponko in ponovite test prileganja. Če zrak uhaja pri straneh maske, ponovno prilagodite ušesni zanki in ponovite test prileganja. Maska je učinkovita le, ko je nameščena pravilno.

 • Sestavine

  Model: EYTV139110051-17

  Sestava: elstnično netkano blago (zunanja plast), bombaž (prva sredinska plast), netkano blago, PTFE filter*, netkano blago (3v1; druga sredinska plast), netkano blago (notranja plast).

  *Patentirani filter PTFE z nano filter membrano, patent 2013107202137 2016102967348, ki zagotavlja več kot 97% filtracijo.

  Vsebina: 20 mask

 • Opozorila

  Opozorilo: Pred uporabo preverite, da embalaža ni poškodovana. Uporabljajte samo do izteka roka uporabe. Maska mora biti pravilno nameščena, da služi svojemu namenu. Po potrebi masko zamenjajte. V primeru alergij uporabljajte previdno. Namenjeno enkratni uporabi (NR - non reusable). Po uporabi ustrezno zavrzite.

  Pred uporabo preglejte navodila za uporabo! Neustrezna uporaba lahko povzroči poškodbe ali celo življenjsko nevarne bolezni. Izdelek se uporablja samo za zaščito uporabnika pred trdnimi in nehlapnimi tekočimi delci.

  Shranjevanje: Hranite stran od sončne svetlobe! Omejitev temperature - shranjevati pri temperaturi med -30 °C in 70 °C. Zgornja omejitev vlage - shranjevati pri največ 80% vlažnosti.

Copyright © 2012 - 2022 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani