Blazinica za kladivaste prste
 • medicinski pripomoček
 • anatomska oblika
 • iz silikona
Izdelek je NA ZALOGI
Uporabno najmanj do:  30.10.2025
Odprema danes!
-+

Ali pokličite in naročite na 018 284 895

Dobroimetje
Z nakupom pridobite 0.41€
Ugodnosti
Brezplačna dostava nad 19 €
Cyber Monday – Izkoristite 20% popust na celoten nakup in brezplačno poštnino nad 19€.
 • O izdelku

  Blazinica za kladivaste prste – ščiti pred drgnjenjem in razteza prste.

   

  Kladivasti prsti so pogosta deformacija sprednjega dela stopala, kjer zaradi okvare gibalnih živcev pride do oslabelosti mišic, ki upogibajo in iztegujejo prste, kar privede do zakrčenosti členkov prsta. Po navadi se to kaže kot upogibna deformacija enega ali obeh sklepov drugega, tretjega in četrtega prsta.

  Težava nastane pri hoji, ker prsti ne nosijo svojega deleža telesne teže, zato se obremenitve in pritiski po stopalu med hojo ne razporedijo pravilno. Kladivasti prsti lahko povzročajo nastajanje trde kože, otiščancev, kurjih očes, bolečine in težave pri hoji.

   

  Zaradi anatomske oblike nudi podporo pod prsti.

   

  Blazinica za kladivaste prste ščiti in razteza skrčene prste, s svojo anatomsko obliko pa nudi udobno podporo pod prsti. Obenem preprečuje nastanek otiščancev, ki nastanejo zaradi drgnjenja ob blago čevljev. 

  Izdelana je iz mehkega silikonskega gela, ki je prijeten na otip, hkrati pa vsebuje mineralno olje, ki zmehča kožo in otiščance. Zaradi silikona jo lahko po uporabi sperete pod toplo vodo in nato ponovno uporabite.

   

  Silikonski gel z mineralnim oljem za še več udobja med hojo!

   

  Timodore® je linija izdelkov za nego in udobje stopal, ustvarjena pri podjetju Farmaceutici Dottor Ciccarelli. Zajema kakovostne produkte, ki so zasnovani na osnovi naravnih učinkovin. Znotraj linije najdemo številne inovativne medicinske pripomočke, kozmetične izdelke ter deodorante na osnovi izvlečkov timijana.

 • Uporaba

  Navodila za uporabo: Blazinico vstavite na palec in kazalec na nogi ter jo obrnite, tako da bo najmehkejši del obrnjen proti mezincu. Blazinico ob celodnevni uporabi iz prsta odstranite za vsaj 4 ure. Izdelek je primeren za večkratno uporabo in se zaradi svoje elastičnosti po uporabi vrne v prvotno obliko. Po uporabi ga lahko nežno ročno sperete s toplo vodo in blagim milom. Pustite, da se posuši na zraku. Ko je popolnoma suh, ga posujte z malo pudra za telo.

 • Sestavine

  Vsebina: 2 blazinici za kladivaste prste (1 par).

 • Opozorila

  Opozorilo: Ne uporabljajte neprekinjeno več kot 3 mesece brez posvetovanja z zdravnikom. Ne uporabljajte na sluznicah in pordeli ali razpokani koži. V primeru sladkorne bolezni se posvetujte z zdravnikom. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let. Z izdelkom ravnajte in ga namestite previdno, da se zaradi prevelikih mehanskih obremenitev ne zlomi obroček. Za zunanjo uporabo.

Copyright © 2012 - 2022 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani