WUNDmed

Razstrupljevalni obliži za stopala

Vsebina: 10 kosov
AKCIJA TEDNA
14.49 €
Št. izdelka: WUN50
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 14.49 €
-+

Ali pokličite in naročite na 018 284 895

AKCIJA TEDNA - Izkoristite 16% popust na vse izdelke iz naše ponudbe.
 • Izdelek je na zalogi
 • Uporabno najmanj do: 30.09.2026
 • Odprema danes!
Dobroimetje
Z nakupom pridobite 0.36 €
Ugodnosti
Brezplačna dostava nad 35 €
Darilo ob naročilu nad 50 €
Načini plačila
paymentsNačini plačila
Cena dostave
DPD, GLS ali Pošta Slovenije

Količinski popust

Kupi 2 in prihrani
13.49 € / kos
26.98 €
28.98 €
Kupi 3 in prihrani
12.49 € / kos
37.47 €
43.47 €

Informacije o izdelku

Splošno Uporaba Sestavine Opozorila
 • Splošno

  Razstrupljevalni obliži za stopala – učinkujejo čez noč.

   

  Stopala so zelo obremenjen del telesa, saj se v njih kopiči veliko toksinov iz telesa. V refleksni masaži stopal je vsak del telesa oz. vsak telesni organ povezan z določenim predelom stopala.

  Razstrupljevalni obliži za stopala so popolnoma naravni terapevtski obliži iz naravnih izvlečkov in bambusovega kisa, ter ne vsebujejo kemičnih dodatkov in imajo visoko moč absorpcije toksinov. Bambusov kis v obližih vsebuje naravne ekstrakte, ki lahko revitalizirajo organizem.

   

  Čeprav so namenjeni stopalom, jih lahko po potrebi uporabimo tudi na drugih delih telesa - na nogah, kolenih, bokih, ramah, komolcih, rokah in vratu.

   

  Obliže se uporablja čez noč – v fazi počitka telesa naravne sestavine delujejo dlje časa, na prizadetih območjih pa občutimo poživljajoč učinek.

 • Uporaba

  Navodilo za uporabo: Umijte in posušite stopala. Odstranite zaščitno folijo z obliža in nanj položite vrečko. Pred spanjem prilepite obliž na stopala, tako da je vrečka z naravnimi aktivnimi sestavinami v stiku z stopali. Zjutraj odstranite. Lahko se uporabijo tudi na drugih delih telesa. 

 • Sestavine

  Sestavine: Bambusov kis, lesni kis, dekstrin, turmalin, vitamin C. 

  Vsebina: 10 kosov

 • Opozorila

  Opozorilo: Samo za zunanjo uporabo. Ne uporabite na razdraženi ali poškodovani koži ali na predelih z ekcemom. Po odprtju prozorne vrečke posamezne blazinice nemudoma uporabite. Shranjujte izven dosega otrok. Ne uporabljajte za druge namene. Izdelek ni medicinski proizvod in ne nadomešča medicinskega zdravljenja. Vzdržimo se kakršne koli povezave s trditvami o zdravljenju ali zagotovilih. V primeru bolezni se posvetujte z zdravnikom ali medicinskim osebjem. V primeru alergije na obliže odsvetujemo uporabo. Po uporabi se lahko odvrže skupaj z gospodinjskimi odpadki. Namenjeno za enkratno uporabo. Shranjevati na suhem in pri temperaturi med 5 in 25 ºC. 

Razstrupljevalni obliži za stopala
Razstrupljevalni obliži za stopala
14.49 €
-+
Copyright © 2012 - 2024 | Be Healthy d.o.o.