Chat with us, powered by LiveChat
Razstrupljevalni obliži za stopala
-11%

Razstrupljevalni obliži za stopala, 10 kosov

  • popolnoma naravni
  • bambusov kis in rastlinski izvlečki
  • za stopala, vrat, hrbet ... 

Na voljo: Izdelek je na zalogi
Rok uporabe najmanj do:  30.04.2022 Naročila do 14:00 (PON-ČET) bodo odpremljena še danes Ikona informacije
Posebna cena:7.99€
Stara cena:8.99€
Prihranek:1.00€
Ob nakupu 2 kosov cena samo 7.49€ / kos (-16.69%) Ob nakupu 3 kosov cena samo 6.99€ / kos (-22.25%)
Z nakupom pridobite 0.20€
-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322


Razstrupljevalni obliži za stopala – učinkujejo čez noč.

 

Stopala so zelo obremenjen del telesa, saj se v njih kopiči veliko toksinov iz telesa. V refleksni masaži stopal je vsak del telesa oz. vsak telesni organ povezan z določenim predelom stopala.

Razstrupljevalni obliži za stopala so popolnoma naravni terapevtski obliži iz naravnih izvlečkov in bambusovega kisa, ter ne vsebujejo kemičnih dodatkov in imajo visoko moč absorpcije toksinov. Bambusov kis v obližih vsebuje naravne ekstrakte, ki lahko revitalizirajo organizem.

 

Čeprav so namenjeni stopalom, jih lahko po potrebi uporabimo tudi na drugih delih telesa - na nogah, kolenih, bokih, ramah, komolcih, rokah in vratu.

 

Obliže se uporablja čez noč - v fazi počitka telesa naravne sestavine delujejo dlje časa, na prizadetih območjih pa občutimo poživljajoč učinek. 

 

Navodilo za uporabo: Umijte in posušite stopala. Odstranite zaščitno folijo z obliža in nanj položite vrečko. Pred spanjem prilepite obliž na stopala, tako da je vrečka z naravnimi aktivnimi sestavinami v stiku z stopali. Zjutraj odstranite. Lahko se uporabijo tudi na drugih delih telesa. 


Sestavine: Bambusov kis, lesni kis, turmalin, koruzni škrob, hitin, rastlinska vlakna.

Vsebina: 10 kosov

 

Opozorilo: Samo za zunanjo uporabo. Ne uporabite na razdraženi ali poškodovani koži ali na predelih z ekcemom. Po odprtju prozorne vrečke posamezne blazinice nemudoma uporabite. Shranjujte izven dosega otrok. Ne uporabljajte za druge namene. Izdelek ni medicinski proizvod in ne nadomešča medicinskega zdravljenja. Vzdržimo se kakršne koli povezave s trditvami o zdravljenju ali zagotovilih. V primeru bolezni se posvetujte z zdravnikom ali medicinskim osebjem. V primeru alergije na obliže odsvetujemo uporabo. Po uporabi se lahko odvrže skupaj z gospodinjskimi odpadki. Namenjeno za enkratno uporabo. Shranjevati na suhem in pri temperaturi med 5 in 25ºC. 

 

-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322

Podobni izdelki
Copyright © 2012 - 2020 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani