Chat with us, powered by LiveChat
sprej za suho grlo

Sprej za suho grlo, 20 ml

  • medicinski pripomoček
  • lajša vneto grlo
  • naravne sestavine

Na voljo: Izdelek je na zalogi
Rok uporabe najmanj do:  30.01.2023 Naročila do 14:00 (PON-ČET) bodo odpremljena še danes Ikona informacije
7.99€
Z nakupom pridobite 0.20€
-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322


TA - Vse mora ven Banner

Sprej za pomiritev razdraženega grla in lažje požiranje.

 

Odličen medicinski pripomoček z naravnimi izvlečki pomirja grlo in neguje glasilke. Zasnovan je iz aktivnih 100% naravnih sestavin za lajšanje vnetega grla.

Uporablja se v primeru občutljivosti na suho ozračje in v času sezonskih sprememb.

 

Sprej OLIOSEPTIL® vsebuje izvleček Aloe vere, ki v kombinaciji s ksantanovim gumijem, medom in propolisom tvori zaščitni film na ustni sluznici in tako spodbuja hidracijo, hkrati pa preprečuje mikrobne okužbe in omejuje njihovo napredovanje.

Rezultat je manj suho grlo in lažje požiranje.

 

Spray za grlo -Larnx OLIOSEPTIL® vsebuje tudi:

  • izvleček ognjiča;
  • izvleček evkaliptusa;
  • eterično olje čajevca;
  • eterično olje mete.

 

Medicinski pripomoček je reguliran zdravstveni izdelek, ki je v skladu z direktivami EU in ima oznako CE. 20 ml stekleničke preprečujejo kontaminiranje izdelka za optimalno higieno. Pršilka je mehanska - brez potisnega plina.

 

Sestavine: Voda1, rastlinski glicerin, rastlinski izvlečki 12%: evkaliptus globulus1, officinalis Calendula1, aloe vera *; glukozno fruktozni sirup1, ekstrakt propolisa *, med,  citronska kislina1 (sredstvo za uravnavanje kislosti), aromatični ekstrakti: eterična olja lubja Melaleuca alternifolia in Mentha piperita1, kalijev sorbat; natrijev benzoat (konzervansa)1.

(* Sestavine iz ekološke pridelave, 1Pomožne sestavine)

 

Navodila za uporabo: Pred uporabo pretresite. Odstranite zaščitni pokrovček in rahlo pritisnite pumpico. Steklenico držite pokonci, odprite usta in s pršilom ciljajte zadnjo stran grla. Poškropite 1 do 3-krat v grlo, da na površini sluznice ostane tanka plast. Po pršenju ne izpirajte ust. Po potrebi ponovite do 6-krat na dan. Za dobro učinkovitost se priporoča 5-dnevna uporaba. Po potrebi ponovite večkrat letno. Če težave trajajo dlje od 5 dni, se posvetujte z zdravnikom.

 

Neto količina: 20 ml

 

Opozorila: Medicinski pripomoček za lajšanje draženja grla. Če simptomi ne minejo v več kot 5 dneh ali če imate vročino, se posvetujte z zdravnikom. Ne uporabljajte v primeru občutljivosti ali alergije na katero koli sestavino ali v primeru zdravljenja grla, razen če to priporoči zdravstveni delavec. Primerno za odrasle od 15 let naprej. Izogibajte se stiku z očmi. Odsvetuje se uporaba za nosečnice in doječe matere brez zdravniškega priporočila. Hranite izven dosega otrok, stran od virov toplote in vlage. Ne uporabljajte pokvarjenega ali poškodovanega izdelka. Uporabite pred pretekom datuma, ki je odtisnjen na embalaži.

 

-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322

Podobni izdelki
Copyright © 2012 - 2020 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani