OSTALO
Steklena flaška
 • sodobnega dizajna
 • iz kakovostnega stekla
 • za vodo in druge tekočine
Izdelek je NA ZALOGI
Odprema danes!
-+

Ali pokličite in naročite na 018 284 895

Dobroimetje
Z nakupom pridobite 0.17 €
Ugodnosti
Brezplačna dostava nad 35 €
AKCIJA TEDNA - Izkoristite 17% popust na vse izdelke iz naše ponudbe.
 • O izdelku

  Flaška za vodo in druge napitke – narejena iz kakovostnega stekla.

   

  Redno pitje tekočine, predvsem vode je izjemno pomembno za delovanje našega telesa. Ker voda predstavlja približno 70 % telesne mase, tekom dneva pa se zaradi različnih dejavnikov konstantno izloča iz telesa, je pomembno, da smo ves čas ustrezno hidrirani.

  Koliko tekočine na dan potrebuje človeško telo je odvisno od starosti, življenjskega sloga, temperature in številnih drugih okoliščin. Zagotovo pa prav vsak od nas potrebuje simpatično in priročno stekleničko, ki nam bo omogočila, da imamo vodo vedno pri roki.

  Steklena flaška blagovne znamke FutuNatura je prijetne oblike in ravno prav velika za vsako dlan. Steklenička se varno zapre s pokrovčkom na privijanje.

   

  Steklenička za vodo, ki bo postala vaša najboljša prijateljica in spremljevalka.

   

  Flaška iz stekla je primerna tudi za druge tekočine, kot so limonada, sok, čaj, mleko in drugi napitki. Velika prednost stekleničke je, da steklo na pijači ne pušča neželenih okusov, je bolj higieničen za uporabo in se tudi lažje čisti.

  FutuNaturina steklena flaška vas bo od sedaj naprej spremljala na prav vsakem vsakem koraku – v šoli, službi, pri športnih dejavnostih, na potovanjih, izletih ..., skratka povsod, kjer jo boste potrebovali.

 • Opozorila

  Opozorilo: Pred prvo uporabo operite. Ni primerno za trajno shranjevanje tekočine. Po vsaki uporabi umijte vse dele. Ni primerno za pomivanje v pomivalnem stroju.

Copyright © 2012 - 2023 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani