Chat with us, powered by LiveChat
Aktivni možgani
-2%

BrainActive, 60 kapsul - možgani

  • ​koncentracija in spomin
  • energija
  • prehransko dopolnilo

Na voljo: Izdelek je na zalogi
Rok uporabe najmanj do:  02.04.2022 Naročila do 14:00 (PON-ČET) bodo odpremljena še danes Ikona informacije
Posebna cena:24.99€
Stara cena:25.49€
Prihranek:0.50€
Ob nakupu 2 kosov cena samo 23.99€ / kos (-5.88%) Ob nakupu 3 kosov cena samo 22.99€ / kos (-9.81%)
Z nakupom pridobite 0.68€
-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322


BrainActive vsebuje edinstveno kombinacijo 13 naravnih snovi, ki naravno podpirajo:

  • spomin,
  • koncentracijo in
  • energijo.

Aktivni možgani

Sestavine, ki jih najdemo V BrainActivu so:

Ginkgo Biloba - Ginkgo biloba velja za najstarejše živo drevo na svetu. Ginko pozitivno vpliva na spomin.

DMAE - je snov, katere telo je sestavljeno iz acetilholina, enega od najpomembnejših vektorjev živčnih impulzov v možganih. Naravni prehranski vir DMAE najdemo v ribah in morskih sadežih.

Brahmi (Bacopa) - ima dolgo zgodovino uporabe v ajurvedski (tradicionalna indijska) medicini. Pozitivno vpliva na duševno zmogljivost.

Kofein - se najpogosteje uporablja kot stimulan - poživilo, ki poveča aktivnosti živčnega sistema.

Eleutherococcus ali Sibirski ginseng - se uporablja v kitajski, ruski, korejski medicini zaradi svojih močnih adaptogenih učinkov. Adaptogen so snovi, ki izboljšajo splošno učinkovitost in fizično vzdržljivosti. Ugodno vplivajo na izkoriščenost kisika v celicah in tako prispevajo k izboljšanju energetske presnove, kar je zelo pomembno za dodatno energijo.

Guarana (Paullinia cupana) - Je rastlina, ki izvira iz Južne Amerike iz porečja Amazonke. Spodbujevalni učinek sadežev in rastlinskega dela Guarane so znani že več sto let, domača plemena jih uporabljajo kot poživitveno pijačo. Spodbuja večjo telesno zmogljivost.

Ginsenga (Panax ginseng) - vsebuje naravno učinkovino, imenovano ginsenoidy, ki podpira duševno in telesno zmogljivost, povečuje odpornost ter krepi splošno vitalnost.

Tavrin - je pomembna aminokislina, pomembna za številne presnovne procese v telesu. Podpira stabilizacijo celične membrane.

Schizandra (Schisandra chinensis) - je plazeči grm, ki raste predvsem v jugovzhodni Aziji.

Cordyceps (Cordyceps sinensis) - je redka goba, ki raste na Kitajskem, v Nepalu in Tibetu. 

Rhodiola rosea (Rhodiola rosea (arktični koren)) - je rastlina iz hladnejših podnebij. Njeni stimulativni učinki spodbujajo telesne in duševne aktivnosti.

VITAMIN B5 (pantotenska kislina) - je ključnega pomena pri ustvarjanju vitalnih snovi za telo in možgane, kot so aminokisline, hormoni in mnoga druga. Prispeva k normalni tvorbi določenih nevrotransmiterjev, podpira zmanjševanje utrujenosti in občutek izčrpanost ter spodbuja normalno duševno aktivnost.

Vitamin B6 (piridoksin) je pomemben dopolnilni člen številnih encimov, ki sodelujejo pri presnovi aminokislin in ogljikovih hidratov. To je pomembno za proizvodnjo določenih nevrotransmiterjev (možganskih kemikalij). Piridoksin podpira živčni sistem, prispeva k normalni presnovi energije in spodbuja normalno delovanje imunskega sistema.

 

Komu je namenjen BrainActive?

  • Vsem (predvsem 50+).
  • Študentom.
  • Športnikom.
  • Za vodje in managerje.

 

Priporočen dnevni odmerek: Vzemite 1 kapsulo, 1 do 2 krat na dan. Najbolje pred ali med obrokom. Kapsulo zaužijte z tekočino. Ni primerno za uživanje pred spanjem.

 

Sestavine na 1 kapsulo:
Bacopa monnieri 100 mg, Guarana 100 mg, Kofein 50 mg, Tavrin 50 mg, Eleutherococcus senticosus 30 mg, Ginkgo biloba 20 mg, Schisandra chinensis 20 mg, Rhodiola rosea 20 mg, Ginseng 20 mg, 10 mg DMAE, Cordyceps sinensis 10 mg, Vitamin B5 3 mg (50% RHP *), Vitamin B6 1 mg (71% RHP *), RHP *: Priporočeni vnos. 
Ne vsebuje glutena. Vsebuje kofein - ni primerna za otroke in nosečnice (kofein 72mg / kapsulo).

Vsebina: 60 kapsul

 

Proizvod je izdelan v laboratorijih, ki so certificirani za analize in kritične kontrolne točke proizvodnje (HACCP certifikat). Kjerkoli je teoretično mogoče, se uporablja 100% naravne sestavine. Aktivne snovi v prehranskem dodatku niso zasvojljive. Kakovost proizvoda je večkrat testirana. Razvoj izdelka je bil zgrajen na najnovejših informacijah, znanstvenih raziskavah in kliničnih študijah.

 

Neto količina: 30,5 g

 

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Hranite pri temperaturi od 5-25°C. Proizvod varujte pred direktno sončno svetlobo.

 

-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322

Podobni izdelki
Copyright © 2012 - 2020 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani