Chat with us, powered by LiveChat
Naravni grelni obliž za vrat in ramena

Naravni grelni obliž za vrat in ramena, 1 kos

 • preprosta uporaba
 • enakomerna toplota do 8 ur
 • optimalno prileganje predelu vratu

Na voljo: Izdelek je na zalogi
Rok uporabe najmanj do:  30.03.2022 Naročila do 14:00 (PON-ČET) bodo odpremljena še danes Ikona informacije
3.99€
Z nakupom pridobite 0.10€
-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322


TA - Vse mora ven Banner

Greln obliž oblikovan posebej za predel vratu in ramen.Naravni grelni obliži so namenjeni toplotni terapiji oziroma učinkovitemu lajšanju bolečin v sklepih in mišicah ter sproščanju napetih mišic.

Delujejo na podlagi mešanice železovega prahu in aktivnega oglja, ki oskrbuje kožo z enakomerno toploto do 8 ur.

So enostavni za nanos, material pa je koži prijazen. Z uporabo grelnega obliža za vrat boste veliko enostavneje nadzirali bolečino v predelu vratu, saj ga lahko uporabljate doma, med delom na vrtu, v službi ali na poti. Ker je oblikovan posebej za predel vratu, se le-temu optimalno prilega.

 

Navodila za uporabo Grelnega obliža:

 • Odprite vrečico tik pred uporabo. 
 • Odstranite zaščitno folijo z lepilne strani obliža. Namestite grelni obliž na prizadeto mesto, tako da ga z lepilno stranjo pritrdite na kožo. Poskrbite, da se grelne celice ne prekrivajo. 
 • Lahko traja do 30 minut, da obliž doseže terapevtsko temperaturo.
 • Za doseganje optimalnih učinkov priporočamo, da pustite grelni obliž delovati osem ur. Ne uporabljajte dlje kot 8 ur. Ne uporabljajte dlje kot 8 ur v obdobju 24 ur. 
 • Grelni obliž namestite na kožo tako, da se ji gladko prilega. Poskrbite, da ni izbočen ali naguban, da se izognete tveganju za opekline. 
 • Vsak obliž je namenjen samo za enkratno uporabo. Po uporabi odvrzite z odpadki. 
   

Sestavine: železov prah, voda, aktivno oglje, lesna moka, sol.

Vsebina: 1 obliž 30 x 9,5 cm

Neto količina: 50 g 

 

Medicinski pripomoček. 

Opozorila: Ta izdelek lahko povzroči opekline. Osebe, stare 55 let in več: tveganje za opekline narašča s starostjo.Grelni obliž naj se uporablja pod nadzorom, kadar ga uporabljajo starejši ali invalidi. Osebe z občutljivo kožo in osebe z alergijskimi reakcijami na zdravila ali kozmetiko naj pod obliž namestijo tanko tkanino. Ne uporabljajte med spanjem ter neposredno po kopeli ali tuširanju. Obliža ne uporabljajte med športno aktivnostjo. V primeru, da imate sladkorno bolezen, slabo prekrvavitev, revmatoidni artritis, ter v primeru da jemljete zdravila ali ste noseči, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom.Vsaka grelna celica vsebuje železo, ki je lahko nevarno za zdravje v primeru zaužitja. V primeru zaužitja izperite usta z vodo in pokličite nujno medicinsko pomoč. V primeru, da vsebina grelnega obliža pride v stik s kožo ali očmi, takoj izperite z vodo. Obližev se ne sme segrevati ali pogrevati v mikrovalovni pečici, ker obstaja nevarnost, da se vnamejo oz. zagorijo. Grelni obliži lahko povzročijo opekline tudi pri nizkih temperaturah, če se uporabljajo v nasprotju z navodili. Hranite izven dosega otrok in hišnih ljubljenčkov. Ne segrevajte v mikrovalovni pečici.
 

-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322

Podobni izdelki
Copyright © 2012 - 2020 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani