Chat with us, powered by LiveChat
Želodec in prebava

Želodec in prebava, čaj, 20x1.5 g

  • pelin
  • sladki koren
  • meta

Na voljo: Izdelek je na zalogi
Rok uporabe najmanj do:  23.11.2022 Naročila do 14:00 (PON-ČET) bodo odpremljena še danes Ikona informacije
2.99€
Z nakupom pridobite 0.08€
-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322


Želodec in prebava, čaj - s poprovo meto in navadnim rmanom.

 

Želodec in prebava - čaj združuje kombinacijo dveh zelišč z blagodejnim vplivom. Poprova meta in navadni rman sta zelišči z dolgo zgodovino uporabe v različne namene. Združeni v čaju za želodec in prebavo v kombinaciji s pravim pelinom, golostebelnim sladkim korenom in semeni komarčka poskrbita za prijeten okus in aromo čaja.

 

> Poprova meta (Mentha x piperita L.) je še posebej priljubljena v obliki čaja. Mnogi ne vedo, da je poprova meta pravzaprav križanec, saj je nastala s križanjem med vodno in klasasto meto.

> Navadni rman (Achillea millefolium) se že od nekdaj uporablja kot dodatek k različnim jedem in kot aroma pri varjenju piva, zagotovo pa je eden izmed najpogostejših načinov uporabe rmana priprava rmanovega čaja. 

 

Prednosti uporabe Čaja za želodec in prebavo:

  • vsebuje poprovo meto in rman,
  • blagodejno deluje na prebavni trakt,
  • hiter in preprost način priprave čaja.

 

Nasvet za uporabo: Čajno vrečko prelijte z 0,25 l vrele vode in pustite namakati 5-10 minut. Čaj ne sme zavreti. Popijte še topel in nesladkan čaj, 3x na dan po obroku. Za pripravo kakovostnega čaja vedno uporabite novo čajno vrečko.

 

Sestavine: stebla poprove mete 60,0%, stebla rmana 15,0%, plodovi komarčka, stebla pravega pelina, sladki koren. (Herba mentha piperitae, Herba millefoli, Fructus foeniculli, Herba artemisiae, Glycyrrhiza glabra).

Vsebina: 20 čajnih vrečk po 1,5 g.

Neto količina: 30 g.

 

Opozorilo: Izdelek ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Ni primerno za mlajše od 3 let. Vsebuje sladki koren - ljudje, ki trpijo za hipertenzijo, se morajo izogibati prekomernemu uživanju.

 

-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322

Podobni izdelki
Copyright © 2012 - 2020 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani