Chat with us, powered by LiveChat
Stres - kapsule

Modin, 60 kapsul - stres

  • ​psihična podpora
  • velika vsebnost vitaminov B
  • prehransko dopolnilo

Na voljo: Izdelek je na zalogi
Rok uporabe najmanj do:  30.03.2022 Naročila do 14:00 (PON-ČET) bodo odpremljena še danes Ikona informacije
24.99€
Ob nakupu 2 kosov cena samo 23.99€ / kos (-4.00%) Ob nakupu 3 kosov cena samo 22.99€ / kos (-8.00%)
Z nakupom pridobite 0.68€
-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322


TA - Vse mora ven Banner

Prehransko dopolnilo Modin vsebuje tri naravne sestavine:

 

> Hipericin in hyperforin (flavonoidi)
Izvleček šentjanževke vsebuje več aktivnih snovi, med najpomembnejše sodita  hipericin in hyperforin. Sta najbolj učinkoviti poznani naravni snovi, ki  ugodno vplivata na slabo razpoloženje. Izvleček šentjanževke je osnova za izdelavo enega izmed najbolj prodajanih prehranskih dopolnil v ZDA (9. mesto),  v Nemčiji  pa osnovo iz šentjanževke uporabljajo tudi registrirana zdravila, ki temeljijo na hipericinu in hyperforinu.

> L - triptofan
L-triptofan je pomembna aminokislina, ki je naše telo ne proizvaja samo - zaužiti jo moramo s hrano. Živila, bogata z L-triptofanom so nekatere vrste sira, listnata zelenjava in polnozrnati kruh. Pretvorba L-triptofana v telesu ustvarja serotonin.

> DL-fenilalanin
DL-Fenilalanin je  pozitivna esencialna aminokislina. To je snov, ki je temelj številnih živčnih prenašalcev (impulzov v živčnem sistemu), ki so pomembna za pravilno delovanje živčnega sistema. Vir fenilalanina v prehrani najdemo v mleku ali kvasu.

 

Možgani proizvajajo  naravne kemične snovi, imenovane živčni prenašalci (mediatorji), ki prenašajo informacije od ene živčne celice v drugo. Serotonin je  znan kot nevrotransmiter "dobre volje", saj ima pomembno vlogo pri uravnavanju razpoloženja. Nizka raven serotonina lahko povzroči občutke žalosti in tesnobe.

Dva druga pomembna živčna prenašalca dopamin in noradrenalin prav tako vplivata  na razpoloženje. Ko možgani ne proizvedejo  dovolj dopamina in noradrenalina, ste v stanju  utrujenosti in brez motivacije.

 

Modinu so dodani tudi:

> NIACIN (vitamin B3) je pomemben za normalno mentalno dejavnost. Prispeva k normalnemu delovanju živčnega sistema in zmanjševanju utrujenosti ter izčrpanosti.

> Pantotenska kislina (vitamin B5) je bistvenega pomena pri oblikovanju pomembnih snovi za telo in možganov, kot so aminokisline in hormonov. Prispeva k normalni tvorbi določenih nevrotransmiterjev, podpira zmanjšanost utrujenosti in izčrpanosti ter normalno duševno dejavnost.

> Piridoksin (vitamin B6) je pomemben faktor številnih encimov, ki sodelujejo pri presnovi aminokislin in ogljikovih hidratov. Še posebej je pomemben pri proizvodnji nekaterih nevrotransmiterjev. Piridoksin podpira delovanje živčnega sistema, prispeva k normalni presnovi energije in normalnemu delovanja imunskega sistema.

 

Aktivne sestavine (na 1 kapsulo):
Šentjanževka (hipericina 0,3%) 300 mg
50 mg L-triptofan
DLPA (DL-fenilalanin) 50 mg
Vitamin B3 16 mg (100% RDA *)
Vitamin B5 6 mg (100% RDA *)
Vitamin B6 2 mg (143% RDA *)
* RDA = Priporočen dnevni vnos
Sestavine kapsule: želatina. Brez glutena in laktoze. 

 

Priporočen dnevni odmerek: 1 kapsula na dan, po možnosti pred ali med obrokom. Zaužijte z dovolj tekočine. Modin lahko uporabljate daljše časovno obdobje. Po 4 mesecih uporabe priporočamo 4 tedenski odmor.

Vsebina: 60 kapsul

Neto količina: 26 g

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.  Ni namenjen za otroke, nosečnice in doječe ženske. Pri občutljivih posameznikih lahko povzroči povečano občutljivost kože na sončno svetlobo, zato odsvetujemo intenzivno  izpostavljanje  soncu. Lahko vpliva  na učinkovitost nekaterih zdravil. Če jemljete  ostala zdravila, se posvetujte  o primernosti Modina z zdravnikom ali s farmacevtom. Hranite na sobni temperaturi.

 

-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322

Podobni izdelki
Copyright © 2012 - 2020 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani