Chat with us, powered by LiveChat
Detox

Detox - bazična sol, 1 kg

  • razstrupljanje telesa
  • bazično ravnovesje
  • za uživanje ali kopel

Na voljo: Izdelek je na zalogi
Rok uporabe najmanj do:  30.08.2022 Naročila do 14:00 (PON-ČET) bodo odpremljena še danes Ikona informacije
11.49€
Ob nakupu 2 kosov cena samo 10.99€ / kos (-4.35%) Ob nakupu 3 kosov cena samo 10.49€ / kos (-8.70%)
Z nakupom pridobite 0.31€
-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322


Detox bazična sol – zunanja in notranja podpora za razkisanje telesa in bazično ravnovesje.

 

Zechsalova bazična sol Detox je edinstven in visokokakovosten prašek natrijevega bikarbonata, ki s uporablja za uživanje ali kot dodatek h kopeli. Pridobljen je iz naravnega vira in ne vsebuje aluminija.

Natrijev bikarbonat se običajno imenuje tudi čistilna sol, zaradi svojega izjemnega razstrupljevalnega učinka. Različne znanstvene študije kažejo, da se količina natrijevega bikarbonata v našem organizmu z leti zmanjšuje, posebej po 40. letu. Zato je zakisanost telesa še bolj značilna za starejše in prinaša številne negativne posledice.

 

Detox bazična sol je:

  • primerna za razkisanje telesa in razstrupljanje,
  • podpora za imunski sistem,
  • primerna za uživanje ali kot dodatek h kopeli.

 

Detox bazična sol je najvišje kakovosti in poskrbi za popolno kislinsko-bazično ravnovesje ter odstranjevanje toksinov iz telesa.

 

Zechsalovi proizvodi niso testirani na živalih in ne vsebujejo konzervansov. Zechsalova Detox bazična sol izpolnjuje pogoje DPP (dobra proizvodna praksa).

 

Navodila za uporabo: Izdelek se lahko uživa ali se uporabi kot dodatek h kopeli.

Dodatek h kopeli: Za polno kopel uporabite 200 g praška (na 100 litrov vode) in od 40-50 gza nožno kopel (na 4 litre vode). Priporočen čas kopeli je 20-30 minut. Pri sočasni uporabi z magnezijevimi kristali Zechsal zmanjšajte odmerek za polovico.

Nasvet: Pri pripravi kopeli najprej zmešajte le magnezijeve kristale s toplo vodo, šele nato dodajte bazično sol. Če zmešate oboje hkrati, lahko pride do reakcije, ki ustvarja zračne mehurčke in zmanjša delovanje.

Priporočen dnevni odmerek: 2,5 g (0,5 žličke) praška zmešajte z vodo ali limoninim sokom in spijte 2-krat na dan, na prazen želodec ali pred obrokom. Ni namenjeno za dolgotrajno neprekinjeno uporabo. Priporočamo 30 dnevno kuro.

Sestavine: Natrijev bikarbonat

Neto količina: 1000 g

 

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Uporaba bazične soli je na splošno varna. PH vrednost je pogosto dober pokazatelj, ali morate razkisati telo. Preveliki odmerki lahko povzročijo glavobol ali slabost. Dolgotrajna pretirana uporaba je lahko škodljiva za ledvica in mehur. Ne uporabljajte, če imate nizko vsebnost natrija ali če uživate zdravila, kot so antibiotiki in kislinski inhibitorji. V primeru dvoma se posvetujte z zdravnikom.

 

-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322

Podobni izdelki
Copyright © 2012 - 2020 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani