Chat with us, powered by LiveChat
NEGA TELESA
Detox
 • natrijev hidrogenkarbonat
 • za uživanje ali kopel
 • veliko pakiranje
Izdelek je NA ZALOGI
Uporabno najmanj do:  30.08.2024
Odprema danes!
-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322

Dobroimetje
Z nakupom pridobite 0.32€
Ugodnosti
Brezplačna dostava nad 35 €
Količinski popust
 • O izdelku

  Soda bikarbona - odlična za sproščujočo kopel ali za uživanje.

   

  Zechsalova soda bikarbona je edinstven in visokokakovosten prašek natrijevega hidrogenkarbonata, ki se uporablja za uživanje ali kot dodatek h kopeli. Pridobljen je iz naravnega vira in ne vsebuje aluminija.

  Uporaba sode bikarbone je na splošno varna. V stiku z vodo tvori bazično raztopino, zato lahko nevtralizira kisline in uravnava pH vrednost, ki je pogosto dober pokazatelj zakisanosti.

   

  Zechsalov natrijev hidrogenkarbonat je proizvod najvišje kakovosti.

   

  Zechsalovi proizvodi niso testirani na živalih in ne vsebujejo konzervansov. Zechsalova Detox bazična sol izpolnjuje pogoje DPP (dobra proizvodna praksa).

   

  Kopel s sodo bikarbono je še prijetnejša v kombinaciji z magnezijevimi kristali >>

 • Uporaba

  Navodila za uporabo: Izdelek se lahko uživa ali se uporabi kot dodatek h kopeli.

   

  Dodatek h kopeli: Za polno kopel uporabite 100 g praška (na približno 100 litrov vode) in 40 g za nožno kopel (na 4 litre vode). Priporočen čas kopeli je 20 minut. Pri sočasni uporabi z magnezijevimi kristali Zechsal zmanjšajte odmerek sode za polovico. Za polno kopel uporabite Magnezijev klorid - kristali, 750 g >>, za nožno kopel pa Magnezijev klorid - kristali za kopel za noge, 750 g >>.

  Nasvet: Pri pripravi kopeli najprej zmešajte le magnezijeve kristale s toplo vodo, šele nato dodajte bazično sol. Če zmešate oboje hkrati, lahko pride do reakcije, ki ustvarja zračne mehurčke in zmanjša delovanje.

   

  Priporočena uporaba za uživanje: 2,5 g (0,5 žličke) praška vmešajte v vodo ali limonin sok in spijte 2-krat na dan na prazen želodec ali tik pred obrokom. Vnos povečujte postopoma.

 • Sestavine

  Sestavine: Natrijev hidrogenkarbonat

  Neto količina: 1 kg

 • Opozorila

  Opozorilo: Izdelek ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Preveliki odmerki lahko povzročijo glavobol ali slabost. Dolgotrajna pretirana uporaba je lahko škodljiva za ledvica in mehur. Ne uporabljajte, če imate nizko vsebnost natrija ali če uživate zdravila, kot so antibiotiki in kislinski inhibitorji. V primeru dvoma se posvetujte z zdravnikom. 

Copyright © 2012 - 2022 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani