Chat with us, powered by LiveChat
Feverfew za migreno in glavobol

Feverfew (beli vratič), 60 kapsul

  • prehransko dopolnilo
  • vsebnost vitaminov B
  • umske zmogljivosti

Na voljo: Izdelek je na zalogi
Rok uporabe najmanj do:  31.03.2022 Naročila do 14:00 (PON-ČET) bodo odpremljena še danes Ikona informacije
15.99€
Ob nakupu 2 kosov cena samo 15.49€ / kos (-3.13%) Ob nakupu 3 kosov cena samo 14.99€ / kos (-6.25%)
Z nakupom pridobite 0.44€
-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322


TA - Vse mora ven Banner

Feverfew – naravna pomoč z belim vratičem

 

Feverfew je prehransko dopolnilo z izvlečkom iz belega vratiča (Tanacetum Parthenium ali Chrysanthemum parthenium). Njegovo naravno moč odlično dopolnjuje idealna koncentracija dveh pomembnih vitaminov B kompleksa: B2 in B5. 

 

Mešanica Feverfew vsebuje:

Beli vratič (Tanacetum parthenium.) - je rastlina z značilnim pikantnim vonjem.

Vitamin B2 (riboflavin) - ima vlogo pri ohranjanju normalnih rdečih krvničk, ohranjanju vida in pri presnovi železa ter prispeva k ohranjanju zdrave kože. Njegova najpomembnejša vloga je pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom ter zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Vitamin B5 (pantotenska kislina) - prispeva k sproščanju energije pri presnovi, zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti, prispeva k umskim zmogljivostim, ima pomembno vlogo pri sintezi in presnovi steroidnih hormonov, vitamina D in nekaterih prenašalcev živčnih impulzov.

 

Beli vratič so uporabljali že v antiki.

Feverfew - beli vratič je znana rastlina že iz antike. Po 16. stoletju je beli vratič potonil v pozabo, ponovno pa je pritegnil pozornost leta 1978. Sedaj je ponovno v uporabi in sicer predvsem v obliki prehranskega dopolnila. Beli vratič (Feverfew) je visoka trajnica, ki ima izredno močan vonj in košaraste cvetove, ki od daleč spominjajo na kamilico. Rastlina vsebuje aktivno učinkovino partenolid, ki je tudi njena najpomembnejša sestavina. 

 

Sestavine: celuloza (polnilo), želatina (ovoj kapsule), pantotenska kislina (vitamin B5), magnezijev stearat in silicijev dioksid (sredstvi proti strjevanju), izvleček belega vratiča (Tanacetum parthenium), riboflavin (vitamin B2).

 

Aktivne sestavine v 1 kapsuli 
(priporočen dnevni odmerek)
% PDV* v 1 kapsuli
Izvleček belega vratiča (Tanacetum parthenium) 2,6 mg -
   - od tega parthenolidi (6%) 0,156 mg -
Vitamin B5 6 mg 100 %
Vitamin B2 1,4 mg 100 %
PDV = Priporočen dnevni vnos

 

Priporočen dnevni odmerek: 1 kapsula na dan.

Vsebina: 60 kapsul

Neto količina: 14,85 g

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! 
Nosečnice in doječe matere naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom. Uživanje prehranskega dopolnila ni nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano ter zdrav način življenja. Izdelka naj ne uživajo osebe mlajše od 18 let in osebe, ki so preobčutljive na katerokoli sestavino ali partenolid ali rastline iz družine nebinovk (Asteraceae / Compositae).

Shranjujte v dobro zaprti embalaži, v suhem prostoru, pri sobni temperaturi, ki ne presega 25°C. 

 

-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322

Podobni izdelki
Copyright © 2012 - 2020 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani