Chat with us, powered by LiveChat
OBLIŽI
Hladilni obliži
-13%
 • s hladilnim gelom
 • za enkratno uporabo
 • nežni do kože
Izdelek je NA ZALOGI
Uporabno najmanj do:  25.10.2023
Odprema danes!
-+

Ali pokličite in naročite na 018 284 895

Dobroimetje
Z nakupom pridobite 0.17€
Ugodnosti
Brezplačna dostava nad 35 €
AKCIJA TEDNA - Izkoristite 17% popust na vse izdelke iz naše ponudbe.
Količinski popust
 • O izdelku

  Obliži s hladilnim gelom - primerni za odrasle in otroke.

   

  Izjemno priročni, mehki in udobni obliži za hlajenje so nežni do kože in uporabni kadarkoli in kjerkoli jih potrebujete. Obliž preprosto nalepite na želeno mesto, na primer na čelo, lice, zgornji del hrbta ...

  Obliž, ki je enostaven za nanašanje in odstranjevanje, začne učinkovati takoj. Poleg tega je varen za uporabo ob sočasnem jemanju zdravil. 

   

  Hladilne blazinice zagotavljajo takojšnji učinek hlajenja, ki traja do 10 ur.

   

  Obliž s hladilnim gelom je sestavljen iz treh slojev, ki mu zagotavljajo optimalno delovanje. To so plast blaga, plast z gelom in nelepljiva plast, ki se jo pred uporabo odstrani.

   

  Hladilni obliži so idealna izbira, ko imate povišano telesno temperaturo.

 • Uporaba

  Navodila za uporabo: Odprite vrečko in iz nje vzemite obliž. Odstranite prosojni film s hrbtne strani in ga zavrzite. Na prizadeto mesto namestite obliž s hladilnim gelom. Obliž se ne bo prijel na mokro kožo. Za najboljše rezultate vsak obliž uporabite le enkrat.

 • Sestavine

  Sestavine: hidrogel, mentol, makromolekulski material, hladilni list, voda.

  Vsebina: 6 obližev v velikosti 5 x 12 cm.

  Narejeno na Kitajskem.

 • Opozorila

  Opozorilo: Uporabljajte v skladu z navodili. Samo za zunanjo uporabo. Izognite se direktnemu stiku z očmi in nosnicami. Prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom, če se pojavijo izpuščaji, rdečica, srbenje ali draženje. Če obliž uporabljajo otroci, se priporoča nadzor odraslih. Če je telesna temperatura višja od 39°C, poiščite zdravniško pomoč. Shranjujte izven dosega otrok! To ni zdravilo, zato se posvetujte z zdravnikom ,če vročina ali bolečine v glavi ne minejo. Vročina kaže na infekcijo, zato obliž ne sme biti ponovno uporabljen. Shranjujte na suhem in hladnem, pri temperaturi pod 30°C, zaščiteno pred svetlobo in vlago. Po uporabi reciklirajte.

Copyright © 2012 - 2022 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani