Krioterapija za bradavice
 • medicinski pripomoček
 • krioterapija - zamrzovanje bradavic
 • hitro in učinkovito delovanje
Izdelek je NA ZALOGI
Uporabno najmanj do:  31.12.2024
Odprema danes!
-+

Ali pokličite in naročite na 018 284 895

Dobroimetje
Z nakupom pridobite 0.59€
Ugodnosti
Brezplačna dostava nad 19 €
Cyber Monday – Izkoristite 20% popust na celoten nakup in brezplačno poštnino nad 19€.
 • O izdelku

  Odstranjevalec bradavic - za bradavice na dlaneh ali stopalih.

   

  Bradavice oziroma virusne bradavice so izrastki na koži, ki nastanejo zaradi številnih različnih vzrokov. Najpogosteje se razširijo na dlaneh ali stopalih - plantarne bradavice, lahko pa se pojavijo tudi drugje po telesu.

  Ker so virusnega izvora, se zelo hitro prenašajo in razmnožijo oziroma razširijo drugod po telesu. Zato je izjemno pomembno, da za odstranjevanje izberemo ustrezno metodo, saj v nasprotnem primeru stanje lahko le še poslabšamo. 

   

  Krioterapija - učinkovita metoda za odstranjevanje bradavic.

   

  Krioterapija je ena izmed najbolj priljubljenih metod za spopadanje z bradavicami. Učinkovito odstrani bradavice, saj jih zamrzne (pri temperaturi -45 °C) ob korenu, kar povzroči, da se postopoma posušijo in odpadejo oziroma izginejo.

  Odstranjevalec bradavic manjše bradavice odstrani že po prvi aplikaciji, za globoko ukoreninjene oziroma trdovratne bradavice pa so ponavadi potrebni še dodatni tretmaji (2 ali 3).

   

  Kako se lahko “izognemo” nastanku bradavic?

  • Poskrbimo za ustrezno higieno - redno umivanje rok.
  • Na javnih kopališčih, v savnah in športnih objektih nosimo obutev in ne hodimo bosi.
  • Uporabljamo samo lastne čevlje, copate in drugo obutev.
  • Po rokovanju z osebo, ki ima bradavice, si temeljito umijemo roke.

   

   

  Timodore® je linija izdelkov za nego in udobje stopal, ustvarjena pri podjetju Farmaceutici Dottor Ciccarelli. Zajema kakovostne produkte, ki so zasnovani na osnovi naravnih učinkovin. Znotraj linije najdemo številne inovativne medicinske pripomočke, kozmetične izdelke ter deodorante na osnovi izvlečkov timijana.

 • Uporaba

  Navodila za uporabo: 

  1. Odstranite zaščitni pokrovček.
  2. Konico gobice (nastavka) vstavite v odprtino na vrhu, tako globoko, da samo polovica nastavka ostane vidna.
  3. Pokrovček nežno namestite nazaj, ne da bi pritiskali, tako da so plastični modri jezički še vedno vidni.
  4. Obrnite pločevinko na glavo in pritisnite konec pokrovčka na ravno površino za 3-5 sekund, da se nastavek napoji z vsebino.
  5. Pločevinko še 10-15 sekund držite obrnjeno na glavo.
  6. Izdelek še vedno držite obrnjenega navzdol in ponovno odstranite pokrovček. Preden se približate bradavici, se prepričajte, da tekočina ne kaplja iz nastavka. V primeru kapljanja odvečno tekočino previdno obrišite s krpo in pazite, da se ne pokapljate po koži. 
  7. Konico nastavka (gobice), ki je napolnjena s tekočino in ne kaplja, za 40 sekund postavite na sredino bradavice. Ne pritiskajte.
  8. Bradavica se bo sama odluščila oziroma odpadla po približno dveh tednih.

 • Sestavine

  Sestavine: butan, propan, izobutan, dimetileter.

  Vsebina: pločevinka s tekočim plinom, 12 nastavkov (gobic), pisna in slikovna navodila za uporabo.

  Neto količina: 75 ml

 • Opozorila

  Opozorilo: Posoda pod tlakom. Če se segreje, lahko poči. Zaščitite pred sončno svetlobo. Ne izpostavljajte temperaturam nad 50 °C. Tudi po uporabi izdelka ne smete prebadati ali zažgati. Ne pršite v ogenj ali drug vir vžiga. Shranjujte stran virov vžiga. Med uporabo izdelka ne kadite. V odsotnosti zadostnega prezračevanja lahko nastanejo eksplozivne plinske mešanice. Po uporabi dobro prezračite prostor. Odvrzite samo popolnoma prazne pločevinke. Ne pršite v oči. V primeru stika z očmi temeljito sperite z vodo in fiziološko raztopino. Nanesite samo na bradavice. Ne uporabljajte v primeru sladkorne bolezni. Ne uporabljajte pri otrocih, mlajših od 4 let. Izdelka ne uporabljajte na tvorbah, ki niso bradavice. Če imate vprašanja ali dvome o izrastku oziroma tvorbi, se posvetujte z zdravnikom. Napačna uporaba izdelka lahko povzroči opekline ali poškodbe kože. V primeru kapljanja tekočega plina na kožo, ki obdaja bradavico, nemudoma prekinite zdravljenje, obrišite tekoči plin s čisto krpo in se posvetujte z zdravnikom. Ne uporabljajte, dokler ne namestite nastavka. Pazljivo sledite navodilom. Ne zavrzite embalaže ali navodil za uporabo, dokler pršila ni porabite do konca.

Copyright © 2012 - 2022 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani