Chat with us, powered by LiveChat
Naravni grelni obliž - menstrualne bolečine

Naravni grelni obliž - menstrualne bolečine, 1 kos

 • za spodnji del trebuha
 • grelni učinek do 8 ur
 • neopazen pod oblačili

Na voljo: Izdelek je na zalogi
Rok uporabe najmanj do:  30.06.2023 Naročila do 14:00 (PON-ČET) bodo odpremljena še danes Ikona informacije
3.99€
Z nakupom pridobite 0.10€
-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322


Grelni obliž za učinkovito olajšanje ob bolečih menstruacijah. 


Naravni grelni obliži so namenjeni toplotni terapiji oziroma učinkovitemu lajšanju bolečin ob menstruaciji.

Številne ženske se v prvih dneh menstruacije srečujejo z bolečino v spodnjem delu trebuha, ki se lahko širi v predel križa in je posledica krčenja maternice. Ti grelni obliži so zasnovani posebej za lajšanje menstrualnih težav in zagotavljajo toplotno terapijo za bolečine, ki se pojavijo v spodnjem delu trebuha.

So prijazni do kože in se hitro segrejejo, zato nudijo hitro olajšanje. Povsem neopazno jih lahko uporabljamo pod oblačili - doma, v šoli ali službi.

 

Navodila za uporabo Grelnega obliža:

 • Odprite vrečico tik pred uporabo. 
 • Odstranite zaščitno folijo z lepilne strani obliža. Namestite grelni obliž na prizadeto mesto, tako da ga z lepilno stranjo pritrdite na kožo. Poskrbite, da se grelne celice ne prekrivajo. 
 • Lahko traja do 30 minut, da obliž doseže terapevtsko temperaturo.
 • Za doseganje optimalnih učinkov priporočamo, da pustite grelni obliž delovati osem ur. Ne uporabljajte dlje kot 8 ur. Ne uporabljajte dlje kot 8 ur v obdobju 24 ur. 
 • Grelni obliž namestite na kožo tako, da se ji gladko prilega. Poskrbite, da ni izbočen ali naguban, da se izognete tveganju za opekline. 
 • Vsak obliž je namenjen samo za enkratno uporabo. Po uporabi odvrzite z odpadki. 
   

Sestavine: železov prah, voda, aktivno oglje, lesna moka, sol.

Vsebina: 1 obliž 22 x 9,5 cm.

Neto količina: 42 g. 

 

Medicinski pripomoček. 

Opozorila: Ta izdelek lahko povzroči opekline. Osebe, stare 55 let in več: tveganje za opekline narašča s starostjo.Grelni obliž naj se uporablja pod nadzorom, kadar ga uporabljajo starejši ali invalidi. Osebe z občutljivo kožo in osebe z alergijskimi reakcijami na zdravila ali kozmetiko naj pod obliž namestijo tanko tkanino. Ne uporabljajte med spanjem ter neposredno po kopeli ali tuširanju. Obliža ne uporabljajte med športno aktivnostjo. V primeru, da imate sladkorno bolezen, slabo prekrvavitev, revmatoidni artritis, ter v primeru da jemljete zdravila ali ste noseči, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom.Vsaka grelna celica vsebuje železo, ki je lahko nevarno za zdravje v primeru zaužitja. V primeru zaužitja izperite usta z vodo in pokličite nujno medicinsko pomoč. V primeru, da vsebina grelnega obliža pride v stik s kožo ali očmi, takoj izperite z vodo. Obližev se ne sme segrevati ali pogrevati v mikrovalovni pečici, ker obstaja nevarnost, da se vnamejo oz. zagorijo. Grelni obliži lahko povzročijo opekline tudi pri nizkih temperaturah, če se uporabljajo v nasprotju z navodili. Hranite izven dosega otrok in hišnih ljubljenčkov. Ne segrevajte v mikrovalovni pečici.
 

-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322

Podobni izdelki
Copyright © 2012 - 2020 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani