Chat with us, powered by LiveChat
Melatonin

Melatonin v razpršilu, 30 ml

  • prehransko dopolnilo
  • s sladilom ksilitol
  • za 300 aplikacij 

Na voljo: Izdelek je na zalogi
Rok uporabe najmanj do:  30.09.2023 Naročila do 14:00 (PON-ČET) bodo odpremljena še danes Ikona informacije
9.99€
Ob nakupu 2 kosov cena samo 9.49€ / kos (-5.00%) Ob nakupu 3 kosov cena samo 8.99€ / kos (-10.01%)
Z nakupom pridobite 0.27€
-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322


TOP15 - TOP 10 DECEMBER Banner

Prepreosto, naravno in učinkovito - razpršilo z Melatoninom.

 

Melatonin je naravni hormon, ki uravnava človeške dejavnosti usklajeno z dnevno-nočnim bioritmom telesa. Koncentracije v človeškem telesu so odvisne tudi od menjavanja svetlobe (dan) in teme (noč) in so najvišje ponoči. 

Naše telo samo tvori melatonin s pomočjo hipofize in sicer iz aminokisline L-triptofan. Proizvodnja melatonina v telesu se s starostjo zmanjšuje. 

 

Enostavno popršite neposredno v usta približno 1 uro pred spanjem. 

 

Melatonin sprej je dobrega okusa, saj mu je dodana aroma pomaranče. Hkrati pa ga lahko brez slabe vesti uporabite neposredno pred spanjem, saj mu niso dodani nobeni sladkorji, ampak le sladilo ksilitol. 

 

Prednosti uporabe Melatonin razpršila

  • hitro delovanje,
  • potreben le 1 razpršek 30 do 60 minut pred spanjem, 
  • z okusom pomaranče, 
  • brez dodanega sladkorja, 
  • brez posledic naslednje jutro in brez odvisnosti. 

 

Melatonin se relativno hitro presnovi in izloči iz telesa, zato ni neprijetnih vplivov na počutje, kot pri uspavalnih tabletah. Prav tako ne povzroča nobene odvisnosti. 

 

Priporočen dnevni odmerek: 1 razpršek, pred spanjem. Pred uporabo dobro pretresite in vsebino odmerite neposredno v usta. 
Pred prvo uporabo 3-krat pritisnite na pršilko, da bo začela delovati.

 

Glavne učinkovine 1 razpršek (priporočeni dnevni odmerek)
melatonin 0,43 mg*

*% PDV oz. priporočeni dnevni vnos ni določen.

 

Sestavine: voda, ksilitol (sladilo), arome, melatonin, citronska kislina (sredstvo za uravnavanje kislosti), kalijev sorbat (konzervans). Lahko vsebuje: mleko, soja. 

 

Neto količina: 30 ml. Zadostuje za 300 aplikacij.  

Izdelek je prehransko dopolnilo. 

Opozorila: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Vsebuje ksilitol, prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.
Uporabljajte le pred spanjem. Prehransko dopolnilo jemljite v skladu z naravnim dnevno nočnim ritmom endogenega melatonina (po tem, ko se že stemni, čim bližje običajnemu času spanja). Ker ni zadostnih podatkov o dolgotrajni varnosti, se svetuje jemanje melatonina le občasno. Izdelek je namenjen le zdravim, odraslim ljudem. Ni primerno za nosečnice in doječe matere. Odsvetuje se osebam, ki imajo vnetno ali avtoimunsko bolezen, epilepsijo, astmo, motnje razpoloženja, vedenja ali osebnostne motnje, ter osebam, ki jemljejo zdravila, razen, če se pred začetkom jemanja posvetujejo z zdravnikom. Ne priporoča se v kombinaciji s sinteznimi ali naravnimi snovmi, ki imajo pomirjevalne ali uspavalne lastnosti. Vožnja in upravljanje s stroji se odsvetujeta prej kot v petih urah po jemanju.
Shranjujte na suhem, temnem in hladnem. Porabite v 12 mesecih po odprtju. 

-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322

Podobni izdelki
Copyright © 2012 - 2020 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani