Chat with us, powered by LiveChat
ZA UŽIVANJE
Svetlinovo olje
  • uživali so ga že indijanci
  • najboljši prijatelj žensk 
  • za vse tipe kož 
Izdelek je NA ZALOGI
Uporabno najmanj do:  27.07.2023
Odprema danes!
-+

Ali pokličite in naročite na 018 284 895

Dobroimetje
Z nakupom pridobite 0.60€
Ugodnosti
Brezplačna dostava nad 35 €
AKCIJA TEDNA - Izkoristite 17% popust na vse izdelke iz naše ponudbe.
Količinski popust
  • O izdelku

    Svetlinovo olje – najboljši prijatelj žensk. 

     

    Svetlin je dvoletna rastlina, ki divje uspeva v Severni Ameriki. Njena posebnost so rumeni cvetovi, ki se odprejo samo ponoči – od tod izvira ljudsko ime rastline »nočna frajla«. Uporabljali so ga že Indijanci in sicer za različne namene. 

    Svetlinovo olje je priljubljeno prehransko dopolnilo – na prodajnih policah ga boste pogosto našli v obliki kapsul. Zaradi dobrodejnih vplivov na kožo je njegova upraba razširjena tudi v kozmetiki. 

     

    Prednosti svetlinovega olja Allgäuer: 

    • uporabno kot dopolnitev prehrane, 
    • blagega okusa,  
    • bogat z nenasičenimi maščobami, 
    • hitro se vpije v kožo, 
    • uporaba tudi v kozemtiki. 

     

    Svetlinovo olje Allgäuer je hladno stisnjeno iz semen svetlina in je bogato z nenasičenimi maščobami ter primerno kot dopolnilo k prehrani in za nego kože. 

  • Sestavine
    Hranilna vrednost na 100 g 
    Energijska vrednost  3700 kJ / 900 kcal
    Maščobe  100 g
    - od tega nasičene maščobe  10,0 g
    - od tega enkrat nenasičene maščobe 10,0 g
    - od tega večkrat nenasičene maščobe  80,0 g
    Ogljikovi hidrati  0 g
    - od tega sladkorji  0 g
    Beljakovine  0 g
    Sol  0 g

     

    Sestavine: 100% olje svetlina iz certificirane ekološke pridelave. SI-EKO-002. Kmetijstvo EU/izven EU.

    Neto količina: 250 ml 

Copyright © 2012 - 2022 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani