Chat with us, powered by LiveChat
TESTI ZA SAMOTESTIRANJE
PH test
 • nadzor pH telesa
 • hitro in enostavno
 • za 99 testiranj
Izdelek je NA ZALOGI
Odprema danes!
-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322

Dobroimetje
Z nakupom pridobite 0.15€
Ugodnosti
Brezplačna dostava nad 35 €
 • O izdelku

  PH lističi – za hiter in enostaven pH test.

   

  Zaradi naše pogosto neuravnotežene prehrane je kislinsko-bazično ravnovesje našega telesa velikokrat porušeno, ne da bi sploh vedeli. Zato so zelo priročni posebni pH testni lističi, s katerimi lahko hitro in preprosto preverite pH vrednost urina med pH 5.2 – 7.6. 

   

  PH test je priporočljiv za uporabo, ker:

  • omogoča enostaven nadzor pH vrednosti v urinu oz. njegove kislosti / bazičnosti,
  • omogoča 99 merjenj, saj vsebuje 99 testnih lisičev,
  • motivira vaše redno vzdrževanje zdrave pH vrednosti v urinu.
 • Uporaba

  Navodila za uporabo: Zberite svež urin iz srednjega curka urina v čisti in suhi posodi. Odstranite testni listič iz bloka, tako da držite belo, ne-impregnirano stran in se ne dotikate barvnega testnega območja. Testni listič na hitro (za približno 1 sekundo) potopite v vzorec urina, tako da je obarvano testno območje navlaženo. Odstranite oz. otresite odvečno tekočino. V naslednji 1 minuti (najbolje v 5-10 sekundah in pri dnevni svetlobi) primerjajte barvo vlažnega testnega območja z barvno lestvico na notranji strani blokca in odčitajte vrednost pH pod barvnim tonom, ki je najbližji barvi testnega območja.

  Vmesne vrednosti lahko ocenite. Odčitanje rezultata po več kot 2 minutah ne daje pravih rezultatov. Natančnost je +/- 0,2 pH.

  Normalni urin je ponavadi blago kisel (pH 5,0 do pH 6,0). 

 • Sestavine

  Vsebina: 99 testnih lisičev iz bombažnega papirja z impregniranim testnim območjem. Vsebnost reaktivnih sestavin (indikator nitrazin rumena) na testnih lističih je 7,5 pg.

  Na notranji strani blokca testnih lističev se nahaja barvna lestvica z vrednostmi pH, ki ji ustrezajo. 

 • Opozorila

  Opozorilo: Vsak testni listič se lahko uporabi le enkrat (ni za ponovno uporabo). Samo za zunanjo uporabo. V primeru uporabnikov z barvno slepoto, jim mora rezultat oz. barvno lestvico preveriti tretja oseba z normalnim vidom. Testni lističi niso primerni za uporabo pri otrocih, mlajših od 12 let. Blokec s testnimi lističi shranjujte izven dosega otrok, mlajših od 12 let. Testnih lisičev ne smete pogoltniti ali zaužiti. Barvnega testnega območja na testnem lističu se ne smete dotikati. V zelo redkih primerih lahko ostri robovi papirja, ob odstranjevanju posameznih lističev iz testnega bloka, povzročijo ureznine.  Testne lističe lahko po uporabi odvržete v stranišče. Vsi drugi deli blokca s testnimi lističi se lahko odložijo med gospodinjske odpadke. Brez predhodnega posvetovanja z zdravnikom, ne smete sprejemati nobenih pomembnih zdravstvenih odločitev, ne glede na rezultate testa. 

  Shranjujte v temnem in suham prostoru, pri temperaturu med 5 °C in 30 °C.

Copyright © 2012 - 2021 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani