Chat with us, powered by LiveChat
Akupunkturni obliž
 • življenjska energija
 • v primeru glavobola
 • sprošča energetske blokade
Izdelek je NA ZALOGI
Uporabno najmanj do:  30.06.2024
Odprema danes!
-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322

Dobroimetje
Z nakupom pridobite 0.25€
Ugodnosti
Brezplačna dostava nad 35 €
AKCIJA TEDNA - Izkoristite 17% popust na vse izdelke iz naše ponudbe.
 • O izdelku

  Akupunkturni obliži sproščajo energetske blokade in harmonizirajo pretok energije. 


  Obliži za akupunkturo v 3 različnih velikostih so namenjeni domači uporabi. Razviti so na podlagi azijskih zdravilskih metod oz. tradicionalnega kitajskega znanja. 

  Življenjska energija oz. kitajski Qi, se skozi telo pretaka po dvanajstih energetskih kanalih oziroma meridianih. Kot alternativo akupunkturnim iglam se lahko uporabi akupunkturni obliž, ki se ga prilepi vzdolž meridiana. 

  Nanese se jih na ista mesta, kjer bi se v akupunkturi uporabilo iglice. Ker obliž mesto stimulira, sodi v akupunkturno terapijo. To vrstno stimuliranje se lahko uporablja za blaženje večih težav, ki so del akupunkturnih terapij.

   

  Dobrodejni so v primeru bolečin v sklepih, pretegnjenih mišic in glavobola.

   

  Sproščajo energetske blokade in uravnovešajo ter harmonizirajo pretok energije ter nudijo pomirjujoče olajšanje.

  Izdelani so iz tekstilne tkanine, ki je koži prijazna, nepremočljiva in omogoča dihanje. Prepušča tako zrak, kot tudi znoj.

 • Uporaba

  Navodilo za uporabo: Uporabite na suhi, razmaščeni koži. Namestite obliž na boleči del sklepa ali mišice. Delovanje obliža je najučinkovitejše prvih 3 - 5 dni. V primeru podpore pri športnih dejavnostih, si obliž namestite 20 - 30 min pred začetkom treninga.

 • Sestavine

  Obliž je izdelan iz koži prijaznih tkanin in akrilnega lepila. Ne vsebuje dodanih zdravilnih učinkovin.

  Vsebina: 17 kosov (2 kosa 45 x 52 mm, močne roza barve; 6 kosov 36 x 28 mm, svetlo roza barve; 9 kosov 21 x 27 mm, modre barve).

 • Opozorila

  Opozorilo: Upoštevajte priložena navodila za uporabo. Za enkratno uporabo. Shranjevati na suhem in pri temperaturi med 5 in 25ºC. 

  Ne nameščajte na telesne odprtine, odprte rane ali razdraženo in občutljivo kožo. V primeru negativnih reakcij na koži, obliž odstranite in poiščite pomoč zdravnika ali neuropata. V primeru slabosti ali dlje trajajočih bolečin poiščite zdravniško pomoč. Odsvetuje se uporaba v primeru alergije na obliže, rakastih obolenjih, šenu, venski trombozi, tromboflebitisu, alergičnih reakcij in srčnega popuščanja. 

Copyright © 2012 - 2021 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani