WUNDmed

Grelne blazinice

Vsebina: 4 kosi
AKCIJA TEDNA
6.99 €
Št. izdelka: WUN53
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 6.99 €
-+

Ali pokličite in naročite na 018 284 895

AKCIJA TEDNA - Izkoristite 16% popust na vse izdelke iz naše ponudbe.
 • Izdelek je na zalogi
 • Uporabno najmanj do: 30.11.2026
 • Odprema danes!
Dobroimetje
Z nakupom pridobite 0.17 €
Ugodnosti
Brezplačna dostava nad 35 €
Darilo ob naročilu nad 50 €
Načini plačila
paymentsNačini plačila
Cena dostave
DPD, GLS ali Pošta Slovenije

Informacije o izdelku

Splošno Uporaba Sestavine Opozorila
 • Splošno

  Dodatne blazinice za izdelek »Naravni grelni pas ob bolečem hrbtu«. 


  Naravne grelne blazinice so namenjene toplotni terapiji oziroma učinkovitemu lajšanju bolečin v sklepih in mišicah ter sproščanju napetih mišic.

  Delujejo na podlagi mešanice železovega prahu in aktivnega oglja, ki oskrbuje kožo z enakomerno toploto do 8 ur.

  Grelne blazinice se aktivirajo na zraku. Toploto usmerijo v tkivo, ga sproščajo in lajšajo napetost ter nudijo pomirjajočo toploto ob bolečinah v hrbtu. 

 • Uporaba

  Navodila za uporabo Grelnega pasu in Grelnih blazinic:

  • Odprite vrečico z grelno blazinico tik pred uporabo, tako da jo raztrgate (ne režite). 
  • Grelna blazinica se aktivira, ko pride v stik z zrakom, zato je ne odpirajte, dokler je nimate namena uporabiti. 
  • Namestite grelno blazinico v vsakega od temu namenjenih žepov na pasu (izdelek »Naravni grelni pas ob bolečem hrbtu«>>).
  • V posamezni žep pasu ne dajte več kot 1 blazinice. Poskrbite, da so grelne blazinice izravnane, da niso pomečkane in se ne prekrivajo, saj bi to povečajo možnost opeklin.
  • Previdno namestite grelni pas na telo in ga pritrdite z ježkom. Ne pritiskajte na grelne blazinice in ne nosite pasu ali tesnih oblačil čez grelni pas. Omogočite pretok zraka okrog grelnega pasu. 
  • Grelne blazinice se počasi segrejejo in po približno 30 minutah dosežejo pomirjajočo terapevtsko toploto, ki lahko traja do 8 ur. 
  • Po uporabi odstranite grelne blazinice iz pasu in jih odvrzite z odpadki. 
  • Vsaka grelna blazinica je namenjena samo za enkratno uporabo. 
  • Grelni pas je namenjen zunanji uporabi v ledvenem predelu in predelu bokov.
 • Sestavine

  Sestavine: železov prah, aktivno oglje, lesna moka, sol, voda.

  Vsebina: 4 grelne blazinice, ki se aktivirajo na zraku. 

  Neto količina: 40 g

 • Opozorila

  Medicinski pripomoček. 

  Opozorila: Izdelek naj se uporablja pod nadzorom, kadar ga uporabljajo otroci, starejši od 55 let ali invalidi. Grelne blazinice lahko povzročijo opekline tudi pri nizkih temperaturah, če se uporabljajo v nasprotju z navodili. V redkih primerih lahko grelni izdelki povzročijo opekline! Osebe z občutljivo kožo in osebe z alergijskimi reakcijami na zdravila ali kozmetiko naj pod grelni pas namestijo tanka oblačila in naj ga ne uporabljajo direktno na koži. Ne uporabljajte skupaj s kremo proti bolečinam, zdravilnimi losjoni, kremami, mazili ali skupaj z lakom za lase, deodorantom ali parfumom. Ne uporabljajte nad tatuji. Nikoli ne segrevaje v mikrovalovni pečici! Če postanejo grelne blazinice neprijetno vroče ali povzročijo izpuščaj, jih takoj odstranite. V primeru draženja kože in / ali če je občutek neprijeten ali se vam zdi prevroč, takoj odstranite grelni pas. Med uporabo redno preverjajte kožo pod izdelkom. Na grelnem pasu ne sedite, ležite ali se z njim ne naslanjajte na trde površine! Ne uporabljajte med spanjem. Ne uporabljajte neposredno po kopeli ali tuširanju. Da se prepreči večje tveganje za opekline izdelek ne izpostavljajte bližini opreme za magnetno resonanco (MRI). Med posameznimi uporabami naj bo najmanj 48 ur premora – odvisno od tipa kože. V primeru, da imate sladkorno bolezen, slabo prekrvavitev, bolezni srca ali revmatoidni artritis, ter v primeru da jemljete zdravila ali ste noseči, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom.

  Shranjujte pri sobni temperaturi (25°C). Shranjujte izven dosega otrok in hišnih ljubljenčkov. V primeru zaužitja, povzročite bruhanje in takoj poiščite medicinsko pomoč. V primeru, da vsebina grelne blazinice pride v stik s kožo ali očmi, takoj izperite z vodo. Zaščitite pred vlago. 

Grelne blazinice, 4 kosi
Grelne blazinice
6.99 €
-+
Copyright © 2012 - 2024 | Be Healthy d.o.o.