WUNDmed

Naravni grelni obliž - menstrualne bolečine

Vsebina: 1 kos
AKCIJA TEDNA
4.49 €
Št. izdelka: WUN03
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 4.49 €
-+

Ali pokličite in naročite na 018 284 895

AKCIJA TEDNA - Izkoristite 16% popust na vse izdelke iz naše ponudbe.
 • Izdelek je na zalogi
 • Uporabno najmanj do: 30.11.2026
 • Odprema danes!
Dobroimetje
Z nakupom pridobite 0.12 €
Ugodnosti
Brezplačna dostava nad 35 €
Darilo ob naročilu nad 50 €
Načini plačila
paymentsNačini plačila
Cena dostave
DPD, GLS ali Pošta Slovenije

Informacije o izdelku

Splošno Uporaba Sestavine Opozorila
 • Splošno

  Grelni obliž za učinkovito olajšanje ob bolečih menstruacijah. 


  Naravni grelni obliži so namenjeni toplotni terapiji oziroma učinkovitemu lajšanju bolečin ob menstruaciji.

  Številne ženske se v prvih dneh menstruacije srečujejo z bolečino v spodnjem delu trebuha, ki se lahko širi v predel križa in je posledica krčenja maternice. Ti grelni obliži so zasnovani posebej za lajšanje menstrualnih težav in zagotavljajo toplotno terapijo za bolečine, ki se pojavijo v spodnjem delu trebuha.

  So prijazni do kože in se hitro segrejejo, zato nudijo hitro olajšanje. Povsem neopazno jih lahko uporabljamo pod oblačili - doma, v šoli ali službi.

 • Uporaba

  Navodila za uporabo grelnega obliža:

  • Odprite vrečico tik pred uporabo. 
  • Odstranite zaščitno folijo z lepilne strani obliža. Namestite grelni obliž na prizadeto mesto, tako da ga z lepilno stranjo pritrdite na kožo. Poskrbite, da se grelne celice ne prekrivajo. 
  • Lahko traja do 30 minut, da obliž doseže terapevtsko temperaturo.
  • Za doseganje optimalnih učinkov priporočamo, da pustite grelni obliž delovati osem ur. Ne uporabljajte dlje kot 8 ur. Ne uporabljajte dlje kot 8 ur v obdobju 24 ur. 
  • Grelni obliž namestite na kožo tako, da se ji gladko prilega. Poskrbite, da ni izbočen ali naguban, da se izognete tveganju za opekline. 
  • Vsak obliž je namenjen samo za enkratno uporabo. Po uporabi odvrzite z odpadki.
 • Sestavine

  Sestavine: železov prah, voda, aktivno oglje, lesna moka, sol.

  Vsebina: 1 obliž 22 x 9,5 cm

  Neto količina: 42 g

 • Opozorila

  Medicinski pripomoček. 

  Opozorila: Ta izdelek lahko povzroči opekline. Osebe, stare 55 let in več: tveganje za opekline narašča s starostjo.Grelni obliž naj se uporablja pod nadzorom, kadar ga uporabljajo starejši ali invalidi. Osebe z občutljivo kožo in osebe z alergijskimi reakcijami na zdravila ali kozmetiko naj pod obliž namestijo tanko tkanino. Ne uporabljajte med spanjem ter neposredno po kopeli ali tuširanju. Obliža ne uporabljajte med športno aktivnostjo. V primeru, da imate sladkorno bolezen, slabo prekrvavitev, revmatoidni artritis, ter v primeru da jemljete zdravila ali ste noseči, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom.Vsaka grelna celica vsebuje železo, ki je lahko nevarno za zdravje v primeru zaužitja. V primeru zaužitja izperite usta z vodo in pokličite nujno medicinsko pomoč. V primeru, da vsebina grelnega obliža pride v stik s kožo ali očmi, takoj izperite z vodo. Obližev se ne sme segrevati ali pogrevati v mikrovalovni pečici, ker obstaja nevarnost, da se vnamejo oz. zagorijo. Grelni obliži lahko povzročijo opekline tudi pri nizkih temperaturah, če se uporabljajo v nasprotju z navodili. Hranite izven dosega otrok in hišnih ljubljenčkov. Ne segrevajte v mikrovalovni pečici.

Naravni grelni obliž - menstrualne bolečine
Naravni grelni obliž - menstrualne bolečine
4.49 €
-+
Copyright © 2012 - 2024 | Be Healthy d.o.o.