Chat with us, powered by LiveChat
Prostalex - prostata

Prostalex, 60 kapsul - prostata

  • ​podpora prostati
  • podpora sečilom in mehurju
  • prehransko dopolnilo

Izdelka ni na zalogi
19.99€
Z nakupom pridobite 0.55€
-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322


TA - Vse mora ven Banner

Prostalex nudi naravno podporo:

  • prostati,
  • sečilom in
  • mehurju.

 

Težava s prostato je zelo pogost zdravstveni problem moških. Po 50. letu trpi za simptomi povečane prostate približno ena tretjina moških, po 60. letu pa težave z prostato prizadenejo že skoraj polovico vseh moških.

Naravni proizvodi (izdelki rastlinskega izvora) so vedno bolj priljubljeni za rešitev težav s prostato in so v nekaterih evropskih državah že postale prva izbira, pred sintetičnimi in laboratorijsko pridobljenimi izdelki.

 

Vrhunske rezultate izdelka Prostalex zagotavljajo štiri naravne sestavine:

  • Saw Palmetto (Serenoa repens)

Saw Palmetto je majhna palma, ki raste na atlantski obali Severne Amerike. Izvleček iz plodov palme se uporablja za nego prostate že stoletja. Vsebuje številne aktivne snovi, med temi so glavne maščobne kisline in fitosteroli. Palmetto prispeva k ohranjanju normalnega delovanja prostate, sečil in reproduktivnega sistema.

  • Pygeum africanum

Pygeum africanum ali afriška sliva, je drevo ki raste v srednji in južni Afriki. Za njene blagodejne učinke prispeva izvleček iz lubja tega drevesa.

  • Beta-sitosterol

Beta-sitosteroli so dragocene naravne aktivne snovi v Prostalexu. Beta-sitosteroli so glavni rastlinski steroli, ki jih najdemo predvsem v oreščkih.

  • Urtica Dioica

Urtica dioica (kopriva) nudi naravno podporo za normalno delovanje prostate ter tako še poveča učinek palme in afriške slive.

 

Sestavine (na 1 kapsulo): Saw Palmetto (Palma) 320 mg, Pygeum africanum (afriška sliva) 50mg, Beta-sitosterol 20mg, Urtica Dioica (kopriva) 50mg, želatina, izvleček soje, inulin, sredstvo prosti sprijemanju: magnezijev stearat.

Uporaba in odmerjanje: Zaužijte 1 kapsulo dnevno. Priporočljivo uživanje pred ali med obrokom z zadostno količino vode.

 

Proizvod je izdelan v laboratorijih, ki so certificirani za analize in kritične kontrolne točke proizvodnje (HACCP certifikat). Kjerkoli je teoretično mogoče, se uporablja 100% naravne sestavine. Aktivne snovi v prehranskem dodatku niso zasvojljive. Kakovost proizvoda je večkrat testirana. Razvoj izdelka je bil zgrajen na najnovejših informacijah, znanstvenih raziskavah in kliničnih študijah.

 

Vsebina: 60 kapsul

Neto količina: 33,2 g

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Ne vsebuje glutena. Ni namenjen otrokom. Nosečnice in doječe ženske naj se pred uporabo posvetujejo s svojim zdravnikom. Hranite pri temperaturi od 5-25°C. Proizvod varujte pred direktno sončno svetlobo.

 

-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322

Podobni izdelki
Copyright © 2012 - 2020 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani