Chat with us, powered by LiveChat
Diatomejska zemlja, 250 g
-21%
 • kremenka
 • vsestranska uporaba
 • mineralna sedimentna kamnina
Izdelek je NA ZALOGI
Odprema danes!
-+

Ali pokličite in naročite na 018 284 895

Dobroimetje
Z nakupom pridobite 0.14€
Ugodnosti
Brezplačna dostava nad 35 €
AKCIJA TEDNA - Izkoristite 17% popust na vse izdelke iz naše ponudbe.
 • O izdelku

  Diatomejska zemlja – popolnoma naravna mineralna sedimentna kamnina!

   

  Diatomejska zemlja so kremenčasta ogrodja starodavnih alg, ki jih danes najdemo v obliki finega, belega, kremenastega sedimenta z imenom diatomit. Nastajala je milijone let s fosiliziranjem ogromnega števila kremenčastih alg na dnu jezer in oceanov. Sedimentne diatomov lahko danes najdemo na teh osušenih območjih. 

  Diatomejska zemlja je sestavljena iz mikropor, ki imajo močan negativen električni naboj, zato ima sposobnost pritegniti vodo, lipide, nečistoče ali kovine

   

  Vsebuje 95 % amorfnega silicijevega dioksida in 1 % kristalnega silicija!

   

  V diatomejski zemlji blagovne znamke NatVita je 95 % amorfnega silicijevega dioksida SiO2 in 1 % kristalnega silicija. Kakovost zemlje zagotavljajo s posebej izbranimi sladkovodnimi nahajališči v Nevadi v ZDA.

   

  Vsestranska uporaba – filtrirno sredstvo, za odganjanje insektov, pospeševanje sušenja …

   

  Vsestranskost te naravne mineralne kamnine ne pozna meja! Uporablja se lahko za zatiranje škodljivcev in odganjanje insektov, kot so klopi in bolhe pri živalih

  Ker nase veže vlago, je primerna tudi za izsuševanje prostorov, odstranjevanje neprijetnih vonjav iz prostora, odstranjevanje oljnih madežev in podobno.

 • Uporaba

  Predlogi za uporabo: kot filtrirno sredstvo, za adsorpcijo olja, sredstvo za izboljšanje tal, dodatek za krmo za živali, insekticid in pospeševalec sušenja.

 • Sestavine

  Sestavine: 89–95 % amorfnega silicijevega dioksida SiO2, manj kot 1 % kristalnega silicija.

  Država izvora: ZDA (sladkovodna nahajališča)

 • Opozorila

  Opozorilo: Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izogibajte se stiku s očmi. Če pride v stik z očmi, temeljito izperite z veliko vode. Če pride v stik s kožo, temeljito umijte z milom in vodo. Če zaužijete, splaknite usta z veliko vode. Če vdihnete, temeljito izpihajte. Če se draženje nadaljuje, se takoj obrnite na zdravnika. Shranjevati na hladnem in suhem.

Copyright © 2012 - 2022 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani