Chat with us, powered by LiveChat
Oblakovo smrekovo mazilo, 75 ml

Smrekovo mazilo, 75 ml

  • naravna sestava
  • s smrekovo smolo
  • pospešuje prekrvavitev

Na voljo: Izdelek je na zalogi
Rok uporabe najmanj do:  28.02.2023 Naročila do 14:00 (PON-ČET) bodo odpremljena še danes Ikona informacije
7.49€
Z nakupom pridobite 0.18€
-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322


Smrekovo mazilo  – pospešuje prekrvavitev kože. 

 

Glavni namen smole je, da drevo, v primeru poškodbe, varuje pred zunanjimi vplivi in preprečuje izsuševanje drevesa. Smrekova smola je izmed vseh drevesnih smol največkrat v uporabi in je cenjena za nego kože in telesa zaradi svojih učinkov. Za nego je niso uporabljali le naši predniki v evropi, temveč je znano, da so pripravke iz nje izdelovali tudi indijanci. 

 

Oblakovo smrekovo mazilo poleg čiste smrekove smole vsebuje tudi BIO izvleček ognjiča in melise, vitamin E, korenčkovo olje ter naravni bisabolol. Mazilna osnova je 100% naravna in je zmes čebeljega voska, masla karite, izvlečkov kokosa ter BIO olj jojobe, mandlja in oljke. 

 

Je antibakterijsko, deluje blago antiseptično, dezinfekcijsko in vpliva na obnavljanje kože. 

 

Hkrati smrekova smola pospešuje prekrvavitev kože, zato se smrekovo mazilo lahko uporabi tudi v lepotilne namene – kadar se želimo znebiti pomarančaste kože ali pa tudi pri splošni večnamenski negi kože. 

Idealno je tudi za masažo mišic, sklepov in vezi, zato se pogosto uporablja v ta namen. Priporočamo ga tudi za masažo hrbta ter rok in nog. 

 

Uporaba Oblakovega smrekovega mazila: 

  • Večkrat na dan v tankem sloju nanesite na mesto obolenja in ga rahlo vtrite v kožo. Po potrebi lahko namazano mesta tudi prekrijete z gazo. 
  • Uporabite ga lahko tudi za masažo mišic in sklepov. Masirajte od spodaj navzgor v zaokroženih gibih. 

 

Sestavine: Mazilna osnova: čebelji vosek, maslo karite, izvlečki kokosa ter bio olj jojobe, mandlja in oljke. Učinkovine: čista smrekova smola, bio izvleček ognjiča in melise, vitamin E, korenčkovo olje, naravni bisabolol. 

Neto količina: 75 ml. 
 

-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322

Podobni izdelki
Copyright © 2012 - 2020 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani