Chat with us, powered by LiveChat
Tenzin, srce in tlak - pritisk

Tenzin, srce in ožilje, 60 kapsul

  • ribje olje z Omega-3 
  • 8 naravnih aktivnih sestavin
  • prehransko dopolnilo

Na voljo: Izdelek je na zalogi
Rok uporabe najmanj do:  30.01.2022 Naročila do 14:00 (PON-ČET) bodo odpremljena še danes Ikona informacije
19.99€
Z nakupom pridobite 0.55€
-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322


TA - Vse mora ven Banner

Tenzin, srce in ožilje - za normalno delovanje srčno žilnega sistema.

 

Tenzin, srce in ožilje vsebuje kar 8 naravnih snovi. Gre za učinkovine, ki so popolnoma varne tudi za dolgotrajno uporabo. Pravzaprav se šele ob redni uporabi učinek vsebovanih rastlinskih izvlečkov, maščob in vitaminov v celoti manifestira.

 

MEG-3TM je ribje olje s standardizirano vsebnostjo omega-3 maščob. Ribje olje vsebuje omega-3 maščobne kisline, med katerimi sta najpomembnejši DHK oz. DHA (dokozaheksaenojska kislina) in EPK oz. EPA (eikosapentanska kislina). 

Vitamin B1, znan tudi kot tiamin, spada v družino vitaminov B. Pomemben je za različne funkcije organov. Prispeva k delovanju živčnega sistema in psihološki dejavnosti. 

 

Tiamin ima vlogo pri delovanju srca. 

 

Česen (Allium sativum) je ena najstarejših gojenih rastlin in je v uporabi že od antike. Tenzin, srce in ožilje, vsebuje visokokakovosten ekstrakt česna s standardizirano vsebnostjo alicina, ki velja za glavno aktivno sestavino. 

 

Česen podpira normalno stanje ožilja in krvnih ven.

 

Oljka (Olea europaea) je drevo s poreklom iz Azije in Afrike. Danes je razširjena v Evropi v Sredozemlju. Iz njenih plodov, oljk, se pridobiva oljčno olje. Tako oljke kot oljčno olje imata velik pomen v hrani in kozmetiki. Tenzin, srce in ožilje, vsebuje koncentriran izvleček listov oljk. 

Zeleni čaj se pridobiva iz listov čajevca (Camellia sinensis) in sicer se za razliko od črnega čaja listov ne fermentira. Izvleček zelenega čaja v Tenzin, srce in ožilje, je pripravljen iz sveže nabranih listov čajevca, ki zaradi hitre predelave ohranjajo visoko vsebnost naravnih snovi.

Trta (Vitis vinifera) je prav tako ena najstarejših gojenih rastlin. Goji se je predvsem za vino, pa tudi grozdje in rozine. Danes so pod drobnogledom vedno bolj semena oz. peške grozdja. Izvleček grozdnih pešk spodbuja pravilno delovanje ožilja.  

Koencim Q10 je snov, ki se naravno pojavlja v človeškem telesu in ima številne pomembne funkcije. Telo je sposobno proizvajati koencim sam, vendar se ta sposobnost s starostjo zmanjšuje. Tenzin, srce in ožilje, vsebuje optimalni odmerek koencima Q10, ki sinergistično podpira delovanje drugih naravnih snovi, ki jih vsebuje.

Vitamin B6 ali piridoksin je še en član iz skupine vitaminov B, brez katerih organizem ne more. Vitamin B6 ima vlogo pri nastajanju rdečih krvničk. Poleg tega prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti in presnovo homocisteina. 

 

Priporočen dnevni odmerek: 1-2 kapsuli. Dovolj pijte. 

 

Aktivne sestavine v eni kapsuli
ribje olje MEG-3TM, ki vsebuje omega-3 150 mg
izvleček česna 100 mg
izvleček oljke 70 mg
izvleček zelenega čaja 70 mg
izvleček vinske trte 50 mg
koencim Q10  10 mg
vitamin B1 (tiamin) 1 mg (91% PDV*) 
vitamin B6 (piridoksin) 1 mg (71% PDV*) 

*PDV = priporočeni dnevni vnos. 

 

Sestavine: ribje olje MEG-3TM (vsebnost omega-3 najmanj 15%, vsebnost DHA najmanj 11%), izvleček česna (Allium sativum), želatina, izvleček oljke (Olea europaea), izvleček zelenega čaja (Camelia sinensis), izvleček vinske trte (Vitis vinifera), koenzim Q10, vitamin B1 (tiamin HCl), vitamin B6 (piridoksin HCl).

Brez glutena.

Vsebina: 60 kapsul.

Neto količina: 31,5 g.

 

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Ni primerno za noseče ali doječe ženske in otroke. Ne uporabljajte v primeru preobčutljivosti na katero koli sestavino. O ustreznosti uporabe se posvetujte s svojim zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte na suhem in temnem, pri temperaturi do 25°C. 

 

-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322

Podobni izdelki
Copyright © 2012 - 2020 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani