Chat with us, powered by LiveChat
Test za tetanus
-16%

Test za tetanus, 1 test

  • enostavno samotestiranje
  • prisotnost protiteles
  • preverjanje zaščite po cepljenju

Na voljo: Izdelek je na zalogi
Rok uporabe najmanj do:  30.11.2021 Naročila do 14:00 (PON-ČET) bodo odpremljena še danes Ikona informacije
Posebna cena:15.99€
Stara cena:18.99€
Prihranek:3.00€
Z nakupom pridobite 0.39€
-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322


VA - Darilo Gel Banner

Test za tetanus - specifično odkriva prisotna protitelesa, kadar so dovolj koncentrirana.

 

Test za tetanus se lahko uporabi za preverjanje, ali je zaščita proti tetanusu po zadnjem cepljenju še vedno aktivna, uporaben pa je tudi v neposrednih urah po nastanku vbodne rane oziroma po ugrizu živali.

Tetanus je resna bolezen, ki vodi v dolgotrajno hospitalizacijo, mnogokrat pa ima posledice, ki lahko vodijo celo v smrt. Bolezen je posledica eksotoksina, ki ga proizvaja vrsta klostridijev, imenovana Clostridium tetani. Tetanusni toksin blokira sproščanje nevrotransmitorja, kar povzroči mišične krče. Ključnega pomena pri zaščiti pred tetanusom je preventivno cepljenje.

 

Zaščita pred tetanusom je zagotovljena, kadar so protitelesa, ki jih je s predhodnim cepljenjem proizvedel imunski sistem, prisotna v krvi v zadostnih količinah.

 

Prednosti uporabe Testa za tetanus:

  • Hitro testiranje in preprost način uporabe,
  • preverjanje prisotnosti protiteles v telesu tudi po vbodu oziroma ugrizu živali.

 

Navodila za uporabo: Za umivanje rok uporabite milo in toplo vodo. Primite lanceto in previdno zavrtite zaščitno kapico, nato kapico izvlecite in odložite. Z lanceto se zbodite v prst, nato pa kri s pomočjo pipete prenesite na testno kaseto. Kri naj se razporedi po površini testnega mesta, nato pa nanjo kanite 5 kapljic priloženega razredčila. Z uporabo dezinfekcijske blazinice razkužite mesto vboda. Po 10 minutah odčitajte rezultat.

 

Vsebina: 1 zaprta aluminijasta vrečka, ki vsebuje: 1 test za Tetanus, 1 plastično pipeto in 1 vrečko za sušenje, 1 kapalko z 1 ml redčila, 2 sterilni lanceti za vzorčenje krvi, 1 dezinfekcijsko blazinico in 1 navodila za uporabo.

 

Opozorilo: Rezultati testiranja so uporabni kot prvi korak pri ugotavljanju določenega parametra in niso namenjeni diagnosticiranju.

 

-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322

Podobni izdelki
Copyright © 2012 - 2020 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani