Chat with us, powered by LiveChat
Urixin sečila

Urixin, 60 tablet

  • preizkušena kombinacija
  • visokokakovostni izvlečki
  • prehransko dopolnilo

Na voljo: Izdelek je na zalogi
Uporabno najmanj do:  02.10.2022 Naročila do 14:00 (PON-ČET) bodo odpremljena še danes Ikona informacije
19.99€
Z nakupom pridobite 0.55€
-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322


Urixin vsebuje preizkušeno kombinacijo manoze, brusnic in živih kultur laktobacilov.

 

Urixin vsebuje edinstveno kombinacijo 6 naravnih učinkovin. Manozi, brusnicam in laktobacilom so dodani še zlata rozga, kopriva in zeleni čaj. 

 

Vsebovane aktivne snovi so naravnega izvora, zato je Urixin primeren tako za kratkotrajno uporabo, kot za dolgotrajno uporabo.

 

D-manoza je monosaharid oz. enostaven sladkor, ki je naravno prisoten v nekaterih rastlinah – npr. brezi, pa tudi sadju. Je tudi sestavina sladkih izločkov nekaterih rastlin, ki se imenuje mana in od tod izvira tudi njeno ime. Urixin vsebuje visoko koncentracijo manoze, katere posebnost je, da se absorbira počasneje in da se je večina ne presnovi, temveč se izloči iz telesa.

 

V prvi uri po zaužitju se preko ledvic v mehur izloči 90% manoze, v nadaljnjih osmih urah pa kar 99%. 

 

Ameriška brusnica (Vaccinium macrocarpon) izvira iz Severne Amerike. Brusnice prištevamo med eno najbolj priljubljenih prehranskih dopolnil. Urixin vsebuje visokokakovostni certificirani brusnični izvleček.

Bakterijske kulture Lactobacillus acidophilus so živi mikroorganizmi, ki jih običajno najdemo kot del naravne probiotične mikroflore v telesu. Lactobacillus acidophilus je eden najpogosteje uporabljanih laktobacilov v probiotikih. 

Navadna zlata rozga (Solidago virgaurea) je bujna cvetoča rastlina, ki zraste do 1 metra visoko. Od julija do oktobra razvije drobne rumene cvetove. 

Kopriva (Urtica dioica) je trajnica, ki uspeva povsod po Sloveniji. Listi koprive so pokriti z dlačicami, ki vsebujejo snov, ki nas ob stiku opeče. Rastlino so v različne namene uporabljali že Stari Egipčani.

Zeleni čaj se pridobiva iz listov čajevca (Camellia sinensis) in sicer se za razliko od črnega čaja listov ne fermentira. Izvleček zelenega čaja v Urixinu je pripravljen iz sveže nabranih listov čajevca, ki zaradi hitre predelave ohranjajo visoko vsebnost naravnih snovi.

 

Priporočen dnevni odmerek: 2 tableti zjutraj in 1 tableta zvečer. Zaužitje pred obrokom ali med obrokom. Dovolj pijte. 

 

Aktivne sestavine v eni kapsuli
D-manoza 300 mg
izvleček ameriških brusnic (Vaccinium macrocarpon) 200 mg
zlata rozga 30 mg
kopriva 30 mg
izvleček zelenega čaja 25 mg
Lactobacillus acidophillus 5 x 108 CFU  

Sestavine: D-manoza, izvleček brusnic (Vaccinium macrocarpon), mikrokristalna celuloza (sredstvo proti strjevanju), izvleček navadne zlate rozge, izvleček koprive (Urtica dioica), izvleček zelenega čaja (Camellia sinensis), Lactobacillus acidophillus, magnezijev stearat (sredstvo proti sprijemanju). 

 

Vsebina: 60 kapsul.

Neto količina: 45 g.

 

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Ni primerno za otroke in noseče ali doječe ženske. Ne uporabljajte v primeru preobčutljivosti na katero koli sestavino. O ustreznosti uporabe se posvetujte s svojim zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte na suhem in temnem, pri temperaturi do 25°C. 

 

-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322

Podobni izdelki
Copyright © 2012 - 2021 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani