Chat with us, powered by LiveChat
OSTALO
Hladilni sprej, 100 ml
 • takojšnji hladilni učinek
 • ob udarcih ali poškodbah
 • ob utrujenih mišicah ali krčih
Izdelek je NA ZALOGI
Uporabno najmanj do:  31.03.2024
Odprema danes!
-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322

Dobroimetje
Z nakupom pridobite 0.17€
Ugodnosti
Brezplačna dostava nad 35 €
 • O izdelku

  V hipu ohladi prizadeto mesto in nudi prvo pomoč pri poškodbah, udarcih in modricah. 

   

  Hladilni sprej Wundmed se uporablja kot prva pomoč pri športnih poškodbah brez odprtih ran. 

  V trenutku ohladi prizadeto mesto in je zato optimalna izbira pri poškodbah, udarcih in izpahih, izvinih ali nategih. 

  Olajšanje zaradi svojega hladilnega učinka nudi tudi v primeru preobremenjenih oz. utrujenih mišic, mišičnih krčev in modric. 

 • Uporaba

  Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Z razdalje približno 20 cm nanesite z večkratnimi kratkimi pršenji. Pred ponovnim nanosom počakajte vsaj 1 minuto.

  Da se izognete ozeblinam, se prepričajte, da ne tvori ledu. Nanašajte le na nepoškodovano kožo. Ne uporabljate na praskah, razpokani koži ali odprtih ranah. Ni primerno za dojenčke in majhne otroke. Primerno za nosečnice in doječe matere, kljub temu naj se v času dojenja ne uporablja v bližini prsi. Preden odvržete embalažo jo popolnoma izpraznite. Uporabljajte izključno za opisan namen.

 • Sestavine

  Sestavine: propan, butan, isobutan, metino olje. 

  Neto količina: 100 ml

 • Opozorila

  Opozorilo: Zelo vnetljiv aerosol. Posoda pod tlakom: pri segrevanju jo lahko raznese. Povzroča hudo draženje oči. Hraniti izven dosega otrok. Pred uporabo preberite deklaracijo. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Ne kadite. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Embalaže ne preluknjajte ali sežigajte, niti ko je prazna. Zaščititi pred direktno sončno svetlobo in ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C. Brez primernega prezračevanja je možen nastanek eksplozivnih zmesi. Stik s tekočino lahko vodi v ozebline in hude poškodbe oči. Izogibajte se vdihavanju aerosola. Ob pravilni uporabi ni znanih neželenih učinkov. Nevarnost! Vnetljivo.

Copyright © 2012 - 2022 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani