Kako premagati bolečine v sklepih?
Brezplačna e-knjiga

Kako premagati bolečine v sklepih?

Zaščiteno s preverjanjem reCAPTCHAZasebnostPogoji

Gibljivost sklepa je odvisna predvsem od funkcionalnosti sklepnega hrustanca, ki obdaja koščene dele sklepa. Ker je hrustanec občutljivo tkivo, mu škodi tako pretirano naprezanje, kot preveliko prizanašanje. V obeh primerih pride do izginjanja hrustančnih oblog in ko površje hrustanca postane hrapavo, se v sklepu sproži vnetje, ki le še dodatno pospeši razkrajanje hrustanca.


Mnogi zdravniki trdijo, da se hrustanca ne da obnoviti in bolnikom predpisujejo protibolečinska sredstva, kar pa zagotovo ne predstavlja dolgoročne rešitve, saj ta sčasoma le še poslabšajo stanje kosti in hrustančno tkivo v sklepih. Prav tako ne drži prepričanje, da obnova hrustanca ni možna, saj je le-ta že vrsto let dokazana skozi različne študije in povratne informacije obolelih.


V tokratni brezplačni E-knjigi vam bomo predstavili nasvete za naravno premagovanje bolečin v sklepih in strategijo za obnovo hrustanca, ki smo jo povzeli po dr. Feilu in njegovih dvajsetletnih izkušnjah z bolniki z artrozo. Naj vam nasveti pomagajo pri lajšanju bolečin v sklepih in boljši gibljivosti!

Copyright © 2012 - 2023 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani