Chat with us, powered by LiveChat
NEGA OBRAZA
Malinovo olje, BIO, hladno stiskano, 100 ml
  • iz malinovih semen
  • z naravnim vitaminom E
  • esencialne maščobne kisline
Izdelek je NA ZALOGI
Uporabno najmanj do:  31.08.2022
Odprema danes!
-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322

Dobroimetje
Z nakupom pridobite 0.36€
Ugodnosti
Brezplačna dostava nad 35 €
VIKEND AKCIJA - Izkoristite brezplačno poštnino pri vsakem nakupu nad 19€.
Količinski popust
  • O izdelku

    Malinovo olje - primerno za nego vseh tipov kože. 

     

    Malinovo olje ali olje malinovih semen je stisnjeno iz semen oz. pešk plodov maline. Gre za plodove malinjaka (Rubus idaeus), ki jih vsi dobro poznamo, malo kdo pa ve, da je olje, ki se stisne iz semen, zelo cenjeno v kozmetiki. 

    V kozmetiki je njegova uporaba zelo široka – pogosto je sestavina izdelkov za nego kože ob sončenju (pomirja kožo po daljši izpostavljenosti soncu) pa tudi krem za nego obraza oz. predela okrog oči. 

     

    Malinovo olje Herbana je hladno stisnjeno in je 100% naravno – brez kakršnih koli primesi in je iz certificirane biološke pridelave. Primerno za nego vseh tipov kože, tudi občutljive kože. Lahko ga uporabite samostojno ali pa nekaj kapljic dodate različnim izdelkom za nego. 

    Vsebuje naravno prisoten vitamin E, za katerega je znano, da ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Vitamin E je prisoten v treh pojavnih oblikah – kot alfa, delta in gamma tokoferol – skupaj kar 110,8 mg/g. 

    Malinovo olje Herbana je bogato z esencialnimi maščobnimi kislinami in sicer tako Omega 6 (več kot 50%), kot tudi Omega 3 (več kot 30%) ter z karotenoidi (vir vitamina A)

     

    Priljubljeno ni le zaradi svojih učinkov temveč tudi odličnih lastnosti: hitro se vpije v kožo in ne pušča mastnega občutka. 

  • Uporaba

    Kako lahko uporabite Malinovo olje oz. olje malininih semen: 

    • samostojno na koži – s krožnimi gibi ga enakomerno vtirajte v kožo,
    • 2-3 kapljice dodajte v svojo kremo, losjon,
    • dodajte ga v odstranjevalec ličil ali gel za tuširanje,
    • pripravite kremo za sončenje – po naslednjem receptu >>,
    • odlično se obnese za nego občutljive kože,
    • za nego kože okrog oči – saj pomaga upočasniti staranje in nastajanje gub,
    • za nego rdeče in občutljive kože obraza
    • tudi za nego nohtov, 
    • kot nosilno olje v aromaterapiji in masažnih oljih v kombinaciji z mandljevim, makadamijevim ali drugim oljem. 
  • Sestavine
    Omega 6 maščobne kisline 53,08%
    Omega 3 maščobne kisline 31,12%
    Vitamin E kot: 
    gamma tokoferol
    delta tokoferol
    alfa tokoferol

    52,7 mg/g
    39,1 mg/g
    19,0 mg/g

     

     

    Sestavine (INCI): Rubus idaeus seed oil iz certificirane ekološke pridelave. Distribucijo EKO proizvodov nadzira SI-EKO-002. Kmetijstvo izven EU. Poreklo: Čile (Andi). 

    Neto količina: 100 ml. 

  • Opozorila

    Opozorilo: Hranite dobro zaprto, pri temperaturi do 25°C, v temnem prostoru. 

Copyright © 2012 - 2021 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani