Chat with us, powered by LiveChat

Sindrom kronične utrujenosti?!

Zagotovo ste že kdaj slišali za sindrom kronične utrujenosti (SKU). Gre za kronično bolezen, za katero je značilna skrajna utrujenost, ki traja več kot šest mesecev in je ne moremo povezati z drugo boleznijo oz. zdravstvenim stanjem. Glavna značilnost te bolezni je pravzaprav prav ta, da je na žalost ni mogoče diagnosticirati z laboratorijskimi testi in jo lahko potrdimo šele takrat, ko izključimo druge možne vzroke dolgotrajne telesne in psihične izčrpanosti.


Če se sprašujete, zakaj ste nenehno utrujeni in ne poznate pravega vzroka za to, obstaja velika verjetnost, da gre za sindrom kronične utrujenosti. Pri kronični utrujenosti je vsekakor zelo pomembna tudi kakovost spanja, prehrana, hormonska uravnoteženost, telesna aktivnost, duševni stres in genetika. Vse to vpliva na raven hormonov v našem telesu, ki slabšajo naše splošno počutje ter nas dolgoročno izčrpavajo.


Na srečo obstaja veliko načinov, kako si lahko pomagamo tudi sami, saj s pravilnimi ukrepi lahko precej omilimo sindrom kronične utrujenosti in bolje izkoriščamo svojo energijo.

Tokratna E-knjiga vam bo v pomagala, da boste spoznali, katere spremembe je smiselno uvesti v vaše življenje, ko se vam zazdi, da ste že utrujeni od utrujenosti. Pomembno je da ne odlašate in da ukrepate pravočasno.

 

Sindrom kronične utrujenosti?!

Ne spreglejte! Posebne ponudbe:

10.99€
Prehransko dopolnilo v obliki sirupa poskrbi za zadosten vnos železa in B kompleksa.   Si..
10.99€ 9.99€
Vitamin C + Cink za dober imunski sistem.   Vitamin C in mineral cink sta odlična ko..
12.99€
Multivitamini z minerali in dodatkom drugih hranil.   Človeško telo potrebuje..
Copyright © 2012 - 2021 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani