Brezplačna e-knjiga

Soočite se z depresijo in tesnobo!

Soočite se z depresijo in tesnobo!
Brezplačna e-knjiga

Soočite se z depresijo in tesnobo!

Vnesite ime!
E-mail naslov ni veljaven!
*Polja, označena z zvezdico, so obvezna.
Prenesite e-knjigo

Anksioznost oz. tesnoba je do neke mere povsem naravno stanje in celo koristna reakcija našega organizma na stresne situacije, ki telo pripravi na boj ali beg. Če nam preti nevarnost, naši možgani postanejo aktivnejši, pospeši se delovanje srca in povzroči boljšo prekrvavljenost mišic. Včasih pa varovalni sistem tesnobe oz. anksioznosti ne deluje pravilno in se lahko sproža tudi, kadar ni potencialne nevarnosti. Telo lahko reagira že ob malenkostih, anksiozna reakcija pa traja dlje časa in je običajno pretirana.

Če ste pogosto brez razloga potrti, panični in razdražljivi, občutite nezadovoljstvo in praznino ter se vrtite v začaranem krogu negativnih misli, je veliko verjetnosti, da se soočate z anksioznimi motnjami. Tesnoba nemalokrat vodi v depresijo in resno ogroža naše zdravje in kvaliteto življenja. Ker se anksioznost in depresija običajno zdravita s konvencionalnimi zdravili, kot so antidepresivi in pomirjevala, to največkrat ne reši vzroka težav, ampak nas popelje v še bolj začaran krog nemoči.

Brez skrbi, obstaja veliko naravnih sredstev, ki ublažijo tesnobo in depresijo in so povsem varna in ne povzročajo neželenih stranskih učinkov. Z upoštevanjem smernic iz te E-knjige glede pravilne prehrane, uživanja pomembnih hranil, uporabe eteričnih olj ter drugih nasvetov, boste hitro opazili izboljšanje v razpoloženju, nivoju energije in vzorcih spanja ter zmanjšali težave z anksioznostjo.


Soočite se s strahom in se odločite za spremembo. Zmorete!

Copyright © 2012 - 2024 | Be Healthy d.o.o. | Zemljevid strani | Uporaba piškotkov | Nastavitve piškotkov