Proteini iz sirotke brez laktoze – kombinacija, ki se zdi nemogoča, a ni!
Proteini oziroma beljakovine spadajo med ključna makrohranila, ki so pomembna za vse, še zlasti za fizično aktivne, saj prispevajo k:
- povečanju mišične mase,
- vzdrževanju mišične mase
- in ohranjanju zdravih kosti.
Kar 22 gramov beljakovin na eno porcijo!
WHEY Lactose Free proteini brez laktoze z okusom vanilije se ponašajo z visoko vsebnostjo beljakovin, saj vsebujejo kar 22 g beljakovin na porcijo (1 porcija = 30 g).
Čeprav vsebujejo koncentrat sirotkinih beljakovin, so brez laktoze, česar se bodo razveselili vsi z intoleranco na laktozo in tisti, ki jim na kakršenkoli način laktoza ne ustreza. Poleg tega so tudi brez glutena, kar je še dodaten plus.
Sirotka je zelo kakovosten stranski proizvod, ki nastane pri pridelavi sira iz mleka. Vsebuje veliko beljakovin, ki jih naš organizem hitro absorbira, zato je popularna sestavina pri športnih dopolnilih.
Vsestranska uporaba beljakovin v prehrani – za raznolike obroke.
Beljakovine so dandanes zelo priljubljeno makrohranilo, saj so sestavni del uravnotežene prehrane, na njihov vnos pa še posebej pazijo vsi, ki so redno fizično aktivni.
Proteini v prahu so zato popularna izbira, saj z njimi lažje spremljamo svoj vnos beljakovin, hkrati pa so preprost in okusen način za dodajanje beljakovin v prehrano. Možnosti za pripravo proteinov iz sirotke so neskončne in se ne končajo le pri proteinskem shaku.
Whey Lactose Free proteini brez laktoze imajo izvrsten okus vanilije, ki je nevtralen, a hkrati daje jedem tisto piko na i. V obroke jih lahko vključite kot dodatek jedem za več beljakovin, na primer v ovseno kašo, palačinke, smuti ali kot sestavino za beljakovinske in fit recepte (sladoled, piškoti, kruh, mafini, biskviti in druga peciva).
Za še več kombinacij poizkusite še WHEY Lactose Free proteine brez laktoze z okusom karamele >>.
Izdelek je prehransko dopolnilo.