Chat with us, powered by LiveChat

Kako se uspešno borimo proti staranju

Staranje. Nekaj, kar doleti prav vsakega od nas, pa vendar ne vemo veliko o njem. Vsakdo sicer pozna telesne spremembe, ki se s staranjem pojavijo:

  • slabšanje spomina,
  • gube,
  • sivi lasje…

 

a le redki vedo in razumejo, kaj je proces staranja, zakaj pride do njega, kako se proti njem borimo in kako ga lahko upočasnimo.

 

Ste pogosto zaskrbljeni, da se prehitro starate? Ste kdaj sanjali, da bi imeli čarobno tableto, ki bi lahko upočasnila proces staranja in vas ohranila mlade za dolgo? Naj vas razveselimo. Tako sredstvo obstaja, a ne gre za tableto, temveč za zdrav življenjski slog in pravo izbiro hranil.


V tokratni E-knjigi vam bomo predstavili, kaj je staranje in kako ga lahko naravno upočasnimo. Zaupali vam bomo 10 nasvetov proti staranju ter vas usmerili k izbiri pravih živil in dodatkov, ki bodo pomagali preprečiti posledice staranja na več področjih – od kože in možganov, pa do srca, kosti in sklepov. Predstavili bomo tudi nekaj domačih receptov proti staranju kože, s katerimi boste še uspešneje borili proti gubam in drugim starostnim spremembam.

 

Če ste mladi po srcu, naj se to vidi tudi navzven. Želimo vam prijetno branje!

 

Kako se uspešno borimo proti staranju

Ne spreglejte! Posebne ponudbe:

26.97€ 19.99€
Koencim Q10 – odlična cena za komplet.   Koencim Q10 je v maščobi topna..
29.99€ 24.99€
Anti age kapsule za naravno lepoto, ki prihaja od znotraj.   Prehransko dopolnilo Anti ag..
12.99€
Serum s hialuronsko kislino za svež in mladosten videz.     Hialuronska ki..
Copyright © 2012 - 2021 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani