Chat with us, powered by LiveChat

Vnetja v telesu so bolj nevarna kot si mislite!

Kronična vnetja veljajo za t.i. »novo področje« oz. nov koncept za medicino, zato je tudi raziskovanje posledic vnetij na zdravje in možnih preventivnih ukrepov še v povojih. Sodobna medicina se predvsem osredotoča na zdravljenje simptomov, ne obravnava pa vzrokov za težavo. Tipičen tak primer je npr. artritis, kjer gre za vnetje sklepov. Z zmanjšanjem vnetja bi precej bolj izboljšali stanje, kot če vzamemo zgolj pogosto predpisana protibolečinska sredstva. Podobno je tudi s srčno-žilnimi boleznimi, kjer gre za vnetje arterij, ki se 'zdravi' s pomočjo zdravil za zniževanje holesterola.
Dobra novica je, da se kroničnemu vnetju lahko izognemo že s pravilno prehrano, določenimi zelišči in olji. Najboljšo protivnetno zdravljenje si lahko predpišemo mi sami z vključevanjem protivnetnih živil in izključevanjem živil, ki povzročajo vnetja v telesu.


V E-knjigi vam bomo predstavili, zakaj pride do vnetij ter vam pojasnili, kakšni so znaki, simptomi in posledice vnetnih procesov. Zaupali vam bomo, katera je najboljša anti-vnetna prehrana in na kakšen način jo vključimo v naš vsakdan. Videli boste, da lahko že majhne spremembe prinesejo velike rezultate.

Vnetja v telesu so bolj nevarna kot si mislite!

Ne spreglejte! Posebne ponudbe:

19.99€ 18.99€
Olje črne kumine v kapsulah vsebuje 84% aktivnih nenasičenih maščob.   Hladno..
25.99€ 23.99€
Bosvelija – ajurvedska skrivnost z dolgo tradicijo uporabe.   Bosvelija (..
17.99€ 14.99€
Kurkumin s piperinom – kombinacija z neverjetnimi učinki!   Kurkuma je dragocena za..
Copyright © 2012 - 2021 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani