Chat with us, powered by LiveChat
Brškin sok

Brškin - sok, 500 ml

  • brez konzervansov
  • prehransko dopolnilo 
  • za 10 dni rednega jemanja

Na voljo: Izdelek je na zalogi
Rok uporabe najmanj do:  28.02.2022 Naročila do 14:00 (PON-ČET) bodo odpremljena še danes Ikona informacije
7.99€
Z nakupom pridobite 0.22€
-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322


TA - Vse mora ven Banner

Brškinov sok za imunski sistem.

 

Rastlina brškin ali cistus (Cistus Incanus) je značilen predstavnik mediteranske vegetacije. Že pred začetkom našega štetja dobro poznan in priljubljen, tudi zunaj meja Sredozemlja. Včasih so iz njegovih rožnatih cvetov kuhali čaj. Za nekaj časa je bil sicer pozabljen, v zadnjih letih pa je ponovno pridobiva na veljavi in priljubljenosti - leta 1999 je celo postal evropska rastlina leta.

 

Sok je pripravljen iz zeli oz. nadzemnega zelenega dela rastline. Je zgolj pasteriziran, zato ga je po odprtju treba hraniti v hladilniku. Ker je 100% in popolnoma naraven ter ker nima dodanega sladkorja ima zelo intenziven okus. To lahko rešite tako, da ga zaužijete vmešanega v sok ali ga razredčite z vodo. 

 

Dnevni odmerek (50 ml) vsebuje kar 120 mg Vitamina C

Dodan je vitamin C, zaradi vloge pri delovanju imunskega sistema. Poleg tega v telesu deluje kot antioksidant, saj ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

 

  v 50 ml 
(priporočeni dnevni odmerek) 
% PDV* v 50 ml
sok iz brškina 50 ml  
Vitamin C 120 mg 150%

*PDV = priporočeni dnevni vnos.

 

Priporočen dnevni odmerek: 50 ml. 2 x dnevno po 25 ml. Zaradi intenzivnega okusa lahko razredčite z vodo ali sokom 1:1 ali več. Po zaužitju popijte dodaten kozarec tekočine. 

Sestavine: sok iz brškina (zel) (Cistus Incanus L.), askorbinska kislina (vir Vitamina C), citronska kislina (regulator kislosti).   

Neto količina: 500 ml. 

 

Opozorilo: Pred uporabo dobro pretresite. Usedline so naravnega izvora. Zaradi naravnih sestavin, se lahko barva, vonj in okus posameznih serij razlikujejo. To ne vpliva na kakovost in učinkovitost izdelka. 

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere in otroci naj se pred uporabo posvetujejo z zdravnikom. 

Shranjevati dobro zaprto, na suhem, zaščiteno pred neposredno sončno svetlobo in pri sobni temperaturi do 25°C. Po odprtju hranite v hladilniku in porabite v roku 12 dni.

 

-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322

Podobni izdelki
Copyright © 2012 - 2020 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani