Kako izboljšati spomin in koncentracijo?
Brezplačna e-knjiga

Kako izboljšati spomin in koncentracijo?

Zaščiteno s preverjanjem reCAPTCHAZasebnostPogoji

Pozabljate imena? Ste pozabili telefon na avtobusu? Ste pozabili, kaj morate kupiti? Ali naslov filma, ki ste ga gledali prejšnji konec tedna? Niste edini. Vsi pozabljamo.


Zdi se, da s staranjem naš um slabi in spomini niso več tako živi tako kot nekoč. Pa to res drži? Ali obstaja način, kako izboljšati spomin? Dejstvo je, da nekatere možganske povezave in zmožnosti spomina niso nujno povezane s staranjem.

Življenjski slog in vsakodnevne aktivnosti za izboljšanje spomina lahko močno pripomorejo k zdravju naših možganov in kepijo našo sposobnost, da si zapomnimo stare in nove informacije. Naši možgani dnevno oblikujejo nove celice in nove nevronske povezave, seveda pod pogojem, da jim zagotovimo tisto, kar potrebujejo. Zato ne smemo pričakovati, da se bo naš spomin izboljšal oz. okrepil kar sam po sebi. Na to vplivajo prav vse naše vsakodnevne navade, bodisi dobre ali slabe.


V tokratni E-knjigi vam bomo predstavili najpogostejše vzroke, zakaj pozabljamo in kdaj so težave s spominom lahko resne ter vam zaupali nekaj nasvetov, trikov in strategij, ki lahko okrepijo vaš spomin in izboljšajo koncentracijo.

Ne spreglejte posebne ponudbe:

Copyright © 2012 - 2023 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani