Brezplačna e-knjiga

Kako premagati NESPEČNOST?

Kako premagati NESPEČNOST?
Brezplačna e-knjiga

Kako premagati NESPEČNOST?

Vnesite ime!
E-mail naslov ni veljaven!
*Polja, označena z zvezdico, so obvezna.
Prenesite e-knjigo

Ena najpogostejših težav današnjega časa, pa tudi naših strank, je prav nespečnost. Če ste eden tistih, ki težko zaspite, se ponoči zbujate in ste zjutraj nenaspani, vam lahko zaupamo, da so te težave zelo pogoste.


Vsak, ki je kdaj imel težave z nespečnostjo, ve, kako mučno je celo noč strmeti v zrak, se premetavati, gledati na uro in potem po taki noči funkcionirati čez dan. Znano je, da akutna oz. kratkotrajna nespečnost v nekem obdobju prizadene kar 30-50 % splošne populacije, 10 % ljudi pa trpi za kronično nespečnostjo, ki traja več kot nekaj mesecev. A kaj točno sploh je nespečnost, kakšni so simptomi in zakaj do nje pride? Vse to bomo razjasnili v tokratni E-knjigi.

V tokratni E-knjigi vam bomo predstavili najboljše naravne rešitve in tehnike za izboljšanje spanca in premagovanje nespečnosti. Zaupali vam bomo korake, namige in nasvete, ki vam bodo pomagali hitreje zaspati in pripomogli h kvalitetnejšemu spancu. S pravilno prehrano, dihalnimi vajami ter pravo izbiro dopolnil in eteričnih olj lahko pripomorete k temu, da boste dobro spali celo noč.

Copyright © 2012 - 2024 | Be Healthy d.o.o.