Chat with us, powered by LiveChat
MCM gel za mišice in sklepe

MCM gel, 10 ml

  • 15 % čistega magnezija
  • sklepi in mišice
  • vsebuje OptiMSM, hondroitin in ingver

Na voljo: Izdelek je na zalogi Naročila do 14:00 (PON-ČET) bodo odpremljena še danes Ikona informacije
1.99€
Z nakupom pridobite 0.05€
-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322


MCM gel – z naravnim magnezijem, hondroitinom in OptiMSM. 

 

Veliko ljudi trpi zaradi sklepov. Vzroki so lahko različni: od revmatoidnega artritisa in menopavze do artroze in poškodb. Nekateri imajo kronične, spet drugi pa občasne bolečine. Stanje se z leti običajno poslabšuje in težave postajajo vse bolj moteče, saj negibljivi sklepi povzročajo bolečino in nelagodje. 

Kako si lahko pomagamo? Več gibanja, zdrava prehrana in magnezij lahko pomagajo. Protibolečinski geli in zdravila so prav tako lahko rešitev, ampak običajno pomagajo le kratek čas in ne vplivajo na vzrok težav, poleg tega so možni tudi stranski učinki. 

 

MCM gel je namenjen za nego kože nad sklepi in mišicami in nudi naravno olajšanje. MCM je okrajšava za Magnezij, Chondroitin (hondroitin) in MSM. Zahvaljujoč edinstveni kombinaciji preizkušenih sestavin, gel ustvarja občutek ugodja.  

Osnova gela je starodavni magnezij pridobljen na Nizozemskem iz vira Zechstein. Gre za najčistejši vir magnezijeve soli na svetu. 

 

MCM gel uporabite sproščujočo masažo mišic okoli sklepa. Prav te mišice absorbirajo udarce, kadar sklep ne deluje optimalno, zato sledi mišična napetost in krči. Magnezij pomaga sprostiti območje okoli sklepov in tako ustvarja občutek ugodja in olajšanje. 

 

OptiMSM®, ingver in hondroitin so tri sestavine s preizkušenim delovanjem, ki doprinesejo k učinkovitosti gela.

 

OptiMSM® je vir organskega žvepla, pridobljen iz Amerike in je poznan kot "najčistejši MSM na svetu". Dodatno tudi izboljša absorpcijo magnezija. 

 

Gel je prijeten za uporabo in ima svež vonj. Parfum, ki ga vsebuje je, tako kot vsi Zechsal parfumi, izdelan iz naravnih eteričnih olj in izvlečkov. 
 

Navodila za uporabo: Uporabite enkrat dnevno ali po potrebi večkrat. Pustite, da se vpije v kožo, izpiranje ni potrebno.

Gel lahko uporabite tudi za obkladek sklepa. Obkladek bo ustvaril dodatno toploto, ki bo pomagala k boljši absorpciji in poskrbela za optimalno delovanje. 

Sestavine (INCI): Aqua, Magnesium chloride, Alcohol, Glycerin, Menthol, Dehydroxanthan Gum, Dimethylsulfon, Sodium Chondroitin sulfate, Caffeine, Paullinia Cupana Fruit Extract, Zingiber Officinale Root Extract, Xanthan Gum, Parfum. 

Neto količina: 10 ml. 

 

Opozorilo: Le za zunanjo uporabo. Če ne pride do izboljšanja težav, se posvetujte z zdravnikom. 

 

-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322

Podobni izdelki
Copyright © 2012 - 2020 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani